Circulaţia pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, rămâne închisă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi Poliţia Rutieră au decis ca circulaţia să se menţină închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina), între Rânca şi Obârşia Lotrului, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (polei şi zăpadă), informează CNAIR.
transalpina

În funcţie de evoluţia condiţiilor meteorologice, autorităţile responsabile vor reevalua în data de 20 octombrie situaţia la faţa locului pentru a vedea dacă este posibilă redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă pe acest tronson de drum montan.

„Precizăm că măsura închiderii temporare a circulaţiei rutiere pe acest sector a fost luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă”, se menţionează în comunicat.

CNAIR şi Poliţia Rutieră au luat vineri decizia închiderii circulaţiei rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 67C (Transalpina) între Rânca şi Obârşia Lotrului.

 

CITEȘTE ȘI:

Sondaj: 61% dintre români aleg să își schimbe locul de muncă pentru un salariu mai mare

Rata anuală a inflaţiei a ajuns la 6,3% în luna septembrie

Adaugati comentariu