Circulaţia pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă

Circulaţia pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă vineri timp de o oră, de la 9.00 la 10.00, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii efectuate de administratorul podului, societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria.
calafat

Potrivit Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj, în acest interval orar, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente punctului de trecere a frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

„Având în vedere aspectele prezentate, vă informăm că Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă astfel încât la ridicarea restricţiei controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ”, precizează STPF Dolj, responsabil pentru operațiunile derulate pe podul Calafat-Vidin .

Poliţiştii de frontieră le recomandă şoferilor consultarea aplicaţiei „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp şi despre care afirmă că sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute. Tot acolo vor putea vedea când se recomandă să se traverseze podul Calafat-Vidin .

 

 

 

Adaugati comentariu