Cine va furniza flota de 54 de vehicule de teren pentru Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură

Renault Commercial Roumanie a câștigat licitația organizată de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) pentru achiziția unui număr de 54 de vehicule de teren.APIA

Potrivit anunțului de atribuire a contractului, publicat în SICAP, finanțarea flotei de mașini de terene va fi realizată prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2020 – 2024 (Rabla Clasic)

Durata contractului este de 60 de zile de la data semnării, iar termenul de livrare este de 60 de zile de la data semnării contractului de către ambele părți, dar nu mai târziu de 7 decembrie 2022.

În criteriul de atribuire, componenta financiară (prețul) a avut o pondere de 90%, iar cea tehnică, de 10%.

Licitația pentru cele 54 de vehicule de teren face parte dintr-o procedură mai mare, care include și achiziția unui număr de 15 autovehicule hibride plug-in, cu finanțare prin Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024 (Rabla Plus).

Potrivit APIA, contractul pentru cele 15 autovehicule hibride plug-in nu a fost atribuit. Și în acest caz, în criteriul de atribuire, componenta financiară (prețul) a avut o pondere de 90%, iar ca tehnică, de 10%.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Cheltuielile industriei auto cu gazele și energia electrică au crescut de la 50 euro/vehicul la 773 euro/vehicul

Polițiștii vor fi înlocuiți cu examinatori la proba practică pentru obținerea permisului auto. Proiect

 

 

Adaugati comentariu