Cine cercetează accidentul în care a fost implicat ministrul Transporturilor

Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a preluat dosarul penal în care se fac cercetări în legătură cu accidentul auto în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, deoarece şoferul care conducea maşina este angajat al Serviciului de Protecţie şi Pază. Ulterior, acesta a fost trimis la Secţia Parchetelor Militare, din dispoziţia procurorului general Gabriela Scutea.
ministrul Transporturilor

Autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicat duminică într-un accident rutier pe DN 7, în zona localităţii Drăganul, din judeţul Argeş.

Din primele cercetări, autoturismul în care se afla ministrul a intrat pe contrasens şi a lovit un alt vehicul care circula regulamentar.

Conform unor imagini filmate de un motociclist aflat în trafic, maşina în care se afla Bode, având semnalele acustice şi luminoase pornite, a intrat pe contrasens şi a depăşit o coloană de maşini, deşi avea interzis, fiind linie continuă. La scurt timp, maşina s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus şi s-a oprit într-un gard.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că ministrul Transporturilor nu ar trebui să demisioneze în urma accidentului, arătând că nu poate fi comparat cazul lui Gabriel Oprea cu cel al lui Lucian Bode, având în vedere că acesta din urmă nu a folosit coloana oficială.

 

CITEȘTE ȘI:

Peste 6.500 de companii au fost înființate în sectorul transport&depozitare

Circuitul Bisericilor de lemn din Maramureş poate fi parcurs cu mașina în 6 ore

Flotă în leasing operațional pentru compania Apă-Canal Ilfov

 

 

Adaugati comentariu