Cele mai tari jocuri cu mașini

Jocurile cu mașini se bucură de un succes uriaș la nivel mondial, iar producătorii vin cu o mulțime de titluri de succes, indiferent de platforma pe care sunt jucate. Astfel, în cele ce urmează vă vom prezenta un top cu cele mai tari jocuri cu mașini.Cele mai tari jocuri cu mașini floteauto.ro

  1. Forza Horizon 4Jocul creat de Playground Games a fost lansat pe 2 octombrie 2018 și se bucură de un succes foarte mare. Cei care îl joacă au la dispoziție peste 670 de mașini, grafica este excelentă, iar Forza Horizon 4 poate fi jucat și offline. Se estimează că în lume sunt în jur de 9 milioane de jucători de Forza Horizon 4. Un mare plus este acela că în Forza Horizon 4 găsiți mașini precum Bugatti Veyron Super Sport, Pagani Zonda Cinque, Mosler MT900S, Koeningsegg Agera RS, Bugatti EB 110, McLaren F1, Jaguar D-Type și multe altele. Forza Horizon 4 a fost desemnat cel mai bun joc cu mașini la Game Critics Awards și Gamescom Awards.

 

  1. Drive – Nu îi putem uita nici pe pasionații de jocuri de noroc, atât de mulți în România. Slotul cu mașini Drive se bucură de un succes impresionant printre pasionații de jocuri de noroc. NetEnt a lansat slotul Drive în 2016, iar fanii jocurilor de noroc l-au apreciat de la început. Acest joc are multe funcții bonus, cum ar fi rotirile gratuite și multiplicările Wilds, iar câștigurile pot ajunge până la 120X suma mizată. Jocul are un RTP de 96.7%, acesta fiind procentul din suma jucată pe o perioadă mai mare de timp care se întoarce la utilizatori. Per total, este un joc interesant ținând cont că funcția bonus poate genera câștiguri substanțiale.

 

  1. The Crew 2 – Jocul lansat de Ubisoft în 2018 vine cu un gameplay foarte interesant. În plus, pe lângă mașini, veți avea ocazia să conduceți inclusiv avioane, motociclete și bărci de viteză. The Crew 2 poate fi accesat atât în varianta single player cât și multiplayer pe PlayStation 4, Xbox One și Microsoft Windows și a fost desemnat cel mai bun joc sportiv la Ping Awards 2018. La nivel mondial, sunt peste 8 milioane de oameni care joacă The Crew 2. În general, The Crew 2 este un joc care nu te lasă să te plictisești.

 

  1. Need for Speed Heat – NFS este cu siguranță una dintre cele mai longevive serii de jocuri cu mașini. Totul a început în 1994, când Electronic Arts a revoluționat piața gaming-ului și a venit cu inovații noi, iar povestea continuă până în zilele noastre. Need for Speed Heat a fost lansat în 2019 și este disponibil pe PlayStation 4, Xbox One și Microsoft Windows, atât în varianta single player cât și multiplayer. În plus, după un update din iunie 2020, Need for Speed Heat a devenit primul joc al EA Sports care poate fi jucat simultan de utilizatori care folosesc dispozitive diferite.

 

  1. Asphalt 9: Legends – Un alt joc extrem de apreciat, în special de cei care folosesc mult telefonul mobil pentru a se distra. Asphalt 9 are o grafică excelentă pentru telefonul mobil sau tabletă, un gameplay foarte interesant și, după un update ce a avut loc în mai 2020, în joc sunt disponibile 93 de mașini. Printre acestea amintim Lamborghini Centenario, Ferrari FXX-K, Lamborghini Veneno, McLaren Senna, Koenigsegg Regera sau Bugatti Chiron, dar în joc regăsim și mașini mai „normale” precum Mitsubishi Lancer Evolution, BMW Z4, Chevrolet Camaro sau Nissan 370Z Nismo. Asphalt 9 mai este disponibil și pe Windows 10, Nintendo Switch și macOS și poate fi jucat atât single player cât și online multiplayer.

 

 

Adaugati comentariu