Cele două companii ale concernului VIG asigură RCA și Casco flota Poștei Române

Omniasig VIG și Asirom VIG au câștigat licitația pentru furnizarea serviciilor de asigurare RCA și Casco, destinate parcului auto deținut de CN Poșta Română.VIG

Potrivit anunțului de atribuire, valoarea totală a achiziției este de 5,166 milioane de lei, din care Omniasig VIG va încasa 2,163 milioane de lei pentru servicii RCA, iar Asirom VIG, 2,552 milioane de lei pentru servicii Casco.

Pentru segmentul RCA, polițele vor fi destinate unui număr de 1.427 de autovehicule, în timp ce asigurarea CASCO va fi încheiată pentru 967 de mașini.

În cadrul licitației, criteriul de atribuire al contractului atât pe segmentul RCA, cât și pe segmentul Casco a fost cel mai bun raport calitate-preț, în care termenul de transmitere a polițelor de asigurare a avut o pondere de 10%, iar prețul, de 90%.

Polițele au o valabilitate de 12 luni, iar plata se va face din sursele proprii ale CN Poșta Română (CNPR).

Pentru autovehiculele marca Volkswagen (Caddy și Crafter), polițele de asigurare vor fi eliberate pentru intervale de 3 luni. Polițele RCA vor fi reînoite la cererea CNPR pentru intervale succesive de câte 3 luni pe perioada derulării contractului.

Poșta Română este deținută de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării – 93,75% din acțiuni, alături de Fondul Proprietatea, cu o participație de 6,25%.

 

CITEȘTE ȘI:

În Belgia, flota guvernului federal va deveni 100% electrică

Care sunt atracțiile principale în jocurile de curse cu mașini? Cum găsești cel mai bun joc?

 

 

 

One thought on “Cele două companii ale concernului VIG asigură RCA și Casco flota Poștei Române

Adaugati comentariu