Cel mai ieftin Renault Megane: iată cum arată!

Costă 15.850 euro, un preț extrem de mic pentru un hatch compact. Dar cum arată și ce oferă cel mai ieftin Renault Megane?Cel mai ieftin Renault Megane floteauto.ro

Compania franceză are fantasticul talent de a oferi mult la bani puțini: aceasta este politica prin care și-a dezvoltat afacerile cu autoturisme, și le-a ieșit foarte bine. Practic, raportându-ne la cazul de față, este dificil să găsești un hatch compact la un preț mai mic decât Megane. Deci, ce primești pentru 15.850 euro, prețul celui mai ieftin Renault Megane?

Iată cum arată cel mai ieftin VW Golf! 💡

Primești un design modern, cu blocuri optice agresiv desenate, cu lumini de zi cu 6 LED-uri, dar cu tehnologie cu halogen pentru faza scurtă și lungă. Mai primești jante din tablă, cu diamteru de 16 inci și vopsea albă. Dacă optezi pentru nuanțe metalizate, trebuie să plătești 430 euro, dar nu poți alege jante din aliaj dacă ai bifat dotarea de bază, Life.

Cel mai ieftin Renault Megane floteauto.ro

Știu că te-ai obișnuit cu instrumentarul de bord digital configurabil și cu ecranul central dispus în mod ”portret”, două dintre caracteristicile definitorii ale lui Megane, dar nu te aștepta să le găsești pe cel mai ieftin exemplar. În schimb, vei primi cadrane clasice și butoane fizice pe consola centrală. Unii clienți, sătui de atâta digitalizare, ar putea fi chiar încântați de această ofertă.

Cel mai ieftin Renault Megane – cadrane analogice și multe butoane

E drept, nu primești climă automată, ci doar aer condiționat, însă are butoane fizice, deci nu te vei afunda prin meniuri pentru schimbarea temperaturii. Primești și pilot automat, și volan reglabil pe înălțime și adâncime, și scaun șofer reglabil pe înălțime, și oglinzi reglabile electric și încălzite, și geamuri electrice față.

 

Cel mai ieftin Renault Megane floteauto.ro

A, și chiar și roată de rezervă de dimensiuni normale. Ce-i drept, habitaclul este cam negru, dar nici concurenții nu stau mai bine și costă cu niște mii de euro în plus. Ce are cel mai ieftin Renault Megane și este posibil să nu găsești la restul – banchetă rabatabilă fracționat 1/3-2/3.

➡ Citește aici testul cu Megane RS! 💡

Cât despre motor – este excelentul propulsor TCe de 1,33 litri, care, în versiunea de bază, dezvoltă 116 CP și 220 Nm. Acesta este cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte. Mult mai bine decât propulsoarele cu 3 cilindri grefate pe multe dintre modelele concurente.

 

 

Adaugati comentariu