Home Piaţa auto Vehicule comerciale uşoare Cea mai mare flotă de utilitare electrice Mercedes-Benz din Europa de Sud-Est livrată în 2021

Cea mai mare flotă de utilitare electrice Mercedes-Benz din Europa de Sud-Est livrată în 2021

Casa Auto Iași completează flota de autovehicule comerciale ușoare a GLS România cu 32 de unități Mercedes-Benz eVito 111 KA (Furgon). Este cea mai mare flotă de utilitare electrice Mercedes-Benz din Europa de Sud-Est livrată în 2021.

Autovehiculele Mercedes-Benz eVito Furgon vor fi utilizate pentru servicii de curierat pe întreg teritoriul României. Ele reprezintă primul pas pentru un viitor sustenabil și complet electric pe care GLS România dorește să-l adopte.

Alegerea unei autoutilitare fără emisii în utilizare de către companie reprezintă începutul unui proces de diminuare a emisiiilor de CO2 în parcul său auto. Un obiectiv strategic important fiind ca 40% din flotă să fie electrică, până în 2025.

Flota de utilitare electrice permite reducerea impactului livrării coletelor asupra mediului

“Cu autovehicule 100% electrice suntem capabili să păstrăm aceeași promisiune de a livra calitate ridicată dar fără emisii de CO2. Putem reduce astfel impactul livrării coletelor asupra mediului. Dar și să minimizăm amprenta de CO2 și să construim un viitor mai sustenabil. Alegerea unor parteneri care ne împărtășesc obiectivele de sustenabilitate ne onorează. Iar împreună cu Casa Auto Iași și Mercedes-Benz Vans România, reușim să folosim activ la livrări autovehiculele eVito”, a declarat Mihai Szabo, Director Operațional GLS România.

„Mulțumim pentru decizia de a achiziționa eVito și pentru încrederea în produsele Mercedes-Benz Vans. Astfel de alegeri ne dovedesc ca partenerii nostri de afaceri au început să observe la rândul lor că viitorul este unul electric. Și ne țin constant motivați în atingerea obiectivelor noastre, de a aduce soluțiile de mobilitate fără emisii locale în prim-plan. Un autovehicul electric are în mod clar multiple beneficii. Iar dacă grupul GLS România este orientat către inovație în acest sens suntem siguri că această primă colaborare este doar începutul“, declară Alexandru Rugină, COO Mercedes-Benz Vans România.

Prima colaborare Mercedes-Benz Vans România – GLS România

Casa Auto Iași mediază prima colaborare între Mercedes-Benz Vans România și GLS România. În același timp, girează o inițiativă sustenabilă în domeniul curieratului într-un mod care să protejeze atât oamenii, cât și mediul, pentru multe generații de acum încolo.

„Ne bucurăm că am putut oferi întreg sprijinul și expertiza Casa Auto Iași  în vederea realizării acestei tranzacții în premieră în România și Europa de Sud Est. GLS România este unul dintre partenerii noștri strategici și printre principalii furnizori de servicii de logistică și curierat din piața națională.

Avem încredere că alegerea produselor Mercedes-Benz este cea mai potrivită. Avem în vedere renumele global al mărcii și caracteristicile autovehiculului comercial ușor eVito. Și garantăm că utlizarea acestei utilitare va depăși așteptările GLS România”, a declarat Teodor Nedelcu, Director Vânzări Casa Auto Iași, centru autorizat de vânzări Mercedes-Benz.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Mercedes-Benz
Vehicule comerciale uşoare

Mercedes-Benz Vans. Portofoliu complet

Mercedes-Benz EQT și e-Citan pot fi comandate și în România. Utilitarele de...

Vehicule comerciale uşoare

Noi caracteristici digitale și tehnologie îmbunătățită pentru Ford Transit în 2024

Ford Pro a anunțat astăzi îmbunătățiri semnificative și creșterea productivității pentru Transit...

Flotă verdeVehicule comerciale uşoare

Iveco eDaily a ajuns în Cartea Recordurilor

IVECO eDaily – în versiunea sa de furgon de 3,5 tone –...

microbuze electrice
Vehicule comerciale uşoare

Microbuze electrice pentru elevii din 34 de comune din județul Cluj

Consiliul Județean Cluj a aprobat, în luna iunie, proiectul ce vizează achiziționarea...