Advertisement

Home Piaţa auto Industrie auto Gama de cuzineţi fără plumb Glyco este acum disponibilă în Aftermarket

Gama de cuzineţi fără plumb Glyco este acum disponibilă în Aftermarket

Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation, a lansat gama de cuzineţi de motor Glyco fără plumb pentru aftermarket în cadrul expoziţiei Automechanika din Frankfurt. Compania este prima care oferă pe aftermarket un portofoliu cuprinzător de cuzineţi fără plumb.

Ca parte a angajamentului său continuu privind mediul, Federal-Mogul a dezvoltat cuzineţii fără plumb cu nouă ani înaintea cerinţelor legislative. Aceasta a reprezentat una dintre iniţiativele companiei de a elimina din portofoliul său de produse orice materiale care pot dăuna mediului şi oamenilor, înaintea cerinţelor legislative.

„Federal-Mogul Motorparts este încântat să vă ofere o gamă completă de cuzineţi ecologici care satisfac cerinţele substanţial mai mari din partea producătorilor de motoare, transmisii şi autovehicule. Aceeași tehnologie pe care o folosim şi în cele mai noi produse OE va intra acum pe aftermarket, întrucât este responsabilitatea noastră să livrăm produse de calitate pe tot parcursul ciclului de viaţă al produsului”,a precizat Els Forceville, Manager de produs pentru componente de etanşare şi cuzineţi la Federal-Mogul Motorparts, EMEA

cuzinet_1Pentru a înlocui plumbul ca element de aliaj din cuzineţii cu alunecare, inginerii Federal-Mogul au reuşit să depăşească mai multe provocări şi să dezvolte materiale inovatoare. Aceste materiale sunt eficiente, atât pentru motoare pe benzină, cât şi motoare diesel, pentru aplicaţii de cuzineţi palier şi cuzineţi de bielă într-o gamă largă de cicluri de sarcină. Produsele au fost aprobate într-un număr semnificativ de aplicaţii şi au devenit o tehnologie de vârf în industrie.

În urma unei evaluări aprofundate efectuată de către un juriu independent, compania a câştigat premiul Automotive News PACE Award 2014. Cuzineţii au fost recunoscuţi în categoria de produse care evidenţiază inovaţiile în produse, componente sau sisteme noi care au un impact semnificativ pe piaţă şi care redefinesc regulile din industria automobilelor.

Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) este un furnizor global de prim rang de produse şi servicii, deservind cei mai importanţi producători şi reparatori de vehicule şi echipamente de pe pieţele de automobile, de autovehicule comerciale uşoare, medii şi grele, navale, feroviare, aeronautice, de producere a energiei electrice şi industriale. Produsele şi serviciile companiei permit creşterea economiei de combustibil, reducerea emisiilor şi îmbunătăţirea siguranţei vehiculului.

Federal-Mogul îşi desfăşoară activitatea pe două divizii de activitate independente, fiecare cu un director executiv care raportează Consiliului de administraţie al Federal-Mogul.

Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde şi distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute mărci de pe piaţa aftermarket globală a autovehiculelor şi deserveşte producătorii de vehicule OE. Mărcile companiei de pe aftermarket includ sistemele de aprindere BERU (o marcă comercială înregistrată a BorgWarner Ludwigsburg GmbH); bujiile, ştergătoarele şi filtrele Champion; produsele pentru motoare AE, FP Diesel, Goetze, Glyco, Nüral şi Payen; piese pentru direcţie şi suspensie MOOG; şi produse pentru frânare Ferodo, Wagner, Beral, Necto, Duron, Jurid, Stop şi Abex.

Divizia Federal-Mogul Powertrain proiectează şi produce componente OE pentru sisteme de propulsie şi produse de protecţie a sistemelor pentru autovehicule, utilaje grele, aplicaţii industriale şi maritime.

Federal-Mogul a fost înfiinţată în Detroit în 1899 având sediul central în Southfield, Michigan. Compania are peste 45.000 de angajaţi în 34 de ţări.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Continental
Industrie auto

Continental investește în testarea compatibilității electromagnetice a produselor din interiorul vehiculelor

Continental, companie tehnologică, investește, în România, în testarea compatibilității electromagnetice a produselor...

BYD
Industrie auto

BYD va produce anual 150.000 de vehicule electrice în Turcia

Producătorul chinez BYD a anunțat oficial construirea unei noi fabrici de vehicule...

byd
Industrie auto

BYD va construi în Turcia o fabrică pentru vehicule electrice de 1 miliard de dolari

BYD se pregătește să încheie un acord cu Turcia pentru construirea unei...

Continental
Industrie auto

Continental împlinește anul acesta 20 de ani de activitate în Sibiu

Continental sărbătorește anul acesta cea de-a 20-a aniversare la Sibiu. De la...