Cât costă abonamentul metropolitan integrat pe ruta Gara de Nord – Aeroportul Henri Coandă

Abonamentul metropolitan integrat pentru transportul de suprafaţă, cu metroul şi cu transportul pe calea ferată pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Henri Coandă pentru 24 de ore, va costa 20 de lei, iar cel valabil 72 de ore - 40 de lei, potrivit Ordinului specific publicat în Monitorul Oficial.
abonament metropolitan

Abonamentul metropolitan integrat cu valabilitatea o lună va costa 140 de lei pentru suprafaţă-feroviar, 140 de lei pentru metrou-feroviar şi 210 lei pentru suprafaţă-metrou-feroviar.

Pentru şase luni, abonamentul metropolitan integrat va costa 800 de lei pentru suprafaţă-feroviar şi, respectiv, metrou-feroviar, şi 1.100 de lei pentru toate cele trei tipuri.

Pentru un an, costurile vor fi de câte 1.400 de lei pentru suprafaţă-feroviar şi metrou-feroviar şi de 2.000 de lei pentru suprafaţă-metrou-feroviar.

Titlurile de călătorie metropolitane integrate cu valabilitate de 24 de ore şi 72 de ore permit oricâte transbordări pe orice vehicul de transport de suprafaţă, metrou şi feroviar pe ruta Gara de Nord (staţia Bucureşti Nord) – Aeroportul Henri Coandă, în regiunea Bucureşti-Ilfov, în intervalul orar de valabilitate, începând din momentul validării până în ultimul minut al valabilităţii pe liniile de transport de suprafaţă şi până la finalizarea călătoriei cu metroul sau trenul.

Comercializarea titlurilor de călătorie metropolitane integrate se va face prin cele trei reţele de distribuţie: reţele suprafaţă – metrou – feroviar.

 

CITEȘTE ȘI:

Euro NCAP a testat 19 modele și spune care sunt cele mai sigure vehicule comerciale în 2022. Fiat Ducato, primul model cu calificativ Platinum

Au reînceput lucrările pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Pitești. Circulaţia ar trebui deschisă în 2022

 

 

Adaugati comentariu