Care este sursa de energie a viitorului pentru flotele auto? Află răspunsul de la Arval

Arval, unul din liderii mondiali în leasingul operaţional auto cu servicii incluse, îşi împărăşeşte expertiza în privinţa folosirii motorinei pentru flotele sale de maşini. Astfel, compania este implicată activ în sprijinirea clienţilor săi în tranziţia majoră spre o sursă de energie sustenabilă şi ecologică.Arval România

Potrivit companiei de leasing operaţional, pe termen scurt, motorina rămâne esenţială pentru această tranziţie, reprezentând în acest moment două treimi din maşinile şi înmatriculările de vehicule utilitare uşoare ale flotelor auto din Europa.

Noi alternative într-un context al tranziţiei energetice

În contextul conferinţei de la Bonn din 2017 despre schimbările climatice (COP 23), Arval decide să îşi împărtăşească expertiza cu privire la situaţia actuală a folosirii motorinei prin intermediul unui document White Paper, intitulat „Curăţând aerul din jurul motorinei” (https://www.arval.ro/sites/ro/files/media/pdf/arval_whitebook_diesel.pdf).

Într-un context politic crucial, având în vedere noile decizii politice din întreaga Europa, compania a gândit această Carte Albă pentru a clarifica statutul curent al motorinei în Europa şi pentru a sublinia posibilele alternative.

Compania Arval este convinsă că, pe termen scurt, motorina rămâne folositoare pentru reducerea emisiilor CO2, acordând timp producătorilor pentru a face investiţiile necesare pentru producerea unor vehicule alternative şi accesibile, dar şi autorităţilor publice pentru a dezvolta infrastructurile necesare. Benzina şi, mai ales, maşinile hibride, joaca un rol important în aşteptarea unei disponibilităţi mai largi a maşinilor electrice care, asa cum au identificat experţii Arval, atunci când îndeplinesc anumite condiţii, sunt percepute în mod clar ca cea mai bună opţiune.

“Considerăm că realizarea unui inventar al resurselor de energie este pentru noi, extrem de important deoarece întreaga lume experimentează o tranziţie fără precedent în acest domeniu. Această abordare vine în sprijinirea clienţilor noştri pentru găsirea unor soluţii adecvate şi în provocarea unei reflecţii globale asupra mobilităţii de mâine”, explică Phillipe Bismut, CEO Arval.

Prin urmare, abordarea Arval este de a facilita trecerea de la metodele actuale la cele ecologice pentru clienţii săi prin adaptarea la reglementările mereu în schimbare. În acest sens, liderul în leasing-ul operaţional auto cu servicii incluse şi-a revizuit metoda de a calcula costul total al detinerii unui autovehicul (TCO), incluzând noi segmente pentru conducătorii auto, modele de condus şi de localizare.

Arval ia de asemenea în considerare noi alternative de tipul car-sharing, ce reprezintă metode alternative de folosite a unei maşini private.

 

 

Adaugati comentariu