Carambol pe Autostrada A2 București – Constanța, în care au fost implicate 35 de autoturisme

Un carambol în care au fost implicate 35 de autoturiame, cu peste 100 de persoane la bord, s-a produs vineri dimineață pe Autostrada București - Constanța, la km 183, pe sensul către Constanța.
transport ilegal

Potrivit ISU Dobrogea, un număr de 15 persoane, victime ale accidentelor, au fost transportate la spital, printre acestea fiind şi cinci copii, iar alte şapte persoane au fost asistate la faţa locului.

Centrul Infotrafic precizează că traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km 160, localitatea Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar.

La kilometrul 175 al autostrăzii, se formase o coada de mașini cu o lungime de aproximativ 10 km.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier s-a reluat pe a doua bandă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța. Se acționează pentru curățarea carosabilului și extragerea autovehiculelor implicate în carambol pe banda de urgență”, a anunțat IGPR.

De asemenea, pentru a evita aglomeraţia produsă pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, autorităţile recomandă şoferilor şi ruta alternativa Bucureşti – DN 3 – Constanţa.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

 

CITEȘTE ȘI:

Volkswagen Multivan. Un nou capitol

COVID-19. Spania, Portugalia, Olanda intră în zona roşie; Grecia, în zona galbenă

 

 

Adaugati comentariu