Camionetă pick-up vs bolovan

Ce se întâmplă dacă depășești sarcina utilă de o tonă pentru care a fost proiectată o camionetă pick-up? Așa cum vedem în clipul următor, numai probleme.Camioneta pick-up floteauto.ro

Ei bine, dacă acest filmuleț ar fi fost realizat în scop demonstrativ, atunci n-ar fi fost nicio problemă. Însă, în cazul de față, proprietarul acestui Ford Ranger chiar și-a dorit să transporte acasă acest bolovan. Drept urmare, a făcut tot posibilul să nu zgârie bena cu colțurile acestuia, așa că a amplasat strategic un palet în mijlocul suprafeței de transport. Apoi, l-a ghidat perfect pe manipulantul utilajului, pentru ca acesta să așeze ușor încărcătura, fără a atinge pereții laterali ai benei.

Un singur ”amănunt” n-a luat în calcul: greutatea bolovanului, care depășea cu mult sarcina utilă a vehiculului! Așa că, la trecerea din cupă în benă, dezastrul s-a produs.

Iată camionul autonom electric rusesc!

După 90 de secunde de pregătiri, bolovanul a ajuns în benă, iar biata camionetă pick-up a ajuns… de neutilizat. Ironia este că exemplarul de Ford Ranger era excelent întreținut, însă această greșeală l-a costat… totul. Dacă vrei să treci direct la acțiune și să ”sari” peste pregătiri, începe de la minutul 1:20. Dacă, însă, ești milos din fire, nu urmări clipul!

 

 

Adaugati comentariu