Advertisement

Business Lease
Home Finanţare Leasing operaţional Business Lease România asigură mobilitatea Asociației Light into Europe

Business Lease România asigură mobilitatea Asociației Light into Europe

Business Lease România, furnizor de soluții de mobilitate, și Light into Europe aniversează anul acesta 5 ani de parteneriat. Cu această ocazie, compania de leasing operațional a reînnoit flota furnizată asociației și a donat acesteia o nouă mașină.

Business Lease România își extinde sprijinul acordat Light into Europe oferind ONG-ului trei SUV-uri Dacia Duster necesare pentru buna desfășurare a activităților asociației. Această flotă va menține mobilitatea echipei, iar membrii acesteia, beneficiarii și câinii ghid se vor bucura în continuare de călătorii în siguranță.

Business Lease

Contextul pandemic a impus mai multă grijă în toate activitățile pe care le derulăm zi de zi și, având în vedere numărul în creștere de beneficiari și câini ghid, suplimentarea flotei era impedios necesară.

”Privind înapoi la acești 5 ani de parteneriat, pot spune că avem atât de multe puncte de legătură între misiunile noastre. În primul rând avem această pasiune pentru mobilitate sub orice formă, indiferent că este vorba de menținerea mobilității angajaților sau de a le permite nevăzătorilor să-și mențină mobilitatea și independența. Apoi este vorba despre grijă: grija față de de oamenii din jurul nostru, grija față de de cei care au nevoie de sprijin, grija față de ceea ce facem și față de modul în care acest lucru se reflectă în simplificarea activității tuturor partenerilor noștri. Suntem mândri să fim parteeri în această călătorie inspirată și să sprijinim Light into Europe în misiunea lor”, a declarat Philip Aarsman, Managing Director Business Lease România.

Business Lease

„Apreciem sprijinul pe care Business Lease ni-l acordă și suntem cu adevărat recunoscători echipei pentru că a rămas alături de noi ca partener de mobilitate în tot acest timp! Generozitatea lor ne permite să ne susținem beneficiarii, să putem lucra în continuare în sprijinul lor și să dezvoltăm programul nostru de pregătire a Câinilor Ghid. Cu ajutorul Business Lease suntem siguri că vom putea să ne continuăm misiunea cu același angajament pe care l-am demonstrat de-a lungul anilor. E minunat că avem atâția oameni frumoși parte din povestea noastră”, a precizat Stan Platt, președinte Light into Europe Charity.

Business Lease este un jucător de top în industria leasingului operațional, fiind prezent în Republica Cehă, Slovacia, România, Polonia și Ungaria. La nivel de Grup gestionează în prezent o flotă de peste 40.000 de vehicule pentru clienții B2B și, de asemenea, pentru clienții privați, de la companii pan-europene blue chip la întreprinderi mici și mijlocii și clienți privați. Compania își concentrează activitatea pe furnizarea de servicii și soluții de înaltă calitate punând accentul pe eficiență de cost și sustenabilitate.

La rândul ei, Light into Europe este o organizație non-profit britanico-română fondată în 1986, prezentă în România din 1990. În perioada 1997 – 2003 Light into Europe a fost invitată de Ministerul Sănătății să fie singurul furnizor de Servicii de Ambulanță Aeriană, salvând 900 de vieți în peste 4000 de ore de zbor. În 2003, serviciul de Ambulanță Aeriană a fost predat către SMURD. Din 2003, atenția Light into Europe s-a mutat pe sprijinirea persoanelor cu deficiențe de vedere și auz în România și dezvoltarea serviciilor care să le asigure acestora o viață independentă și integrarea în comunitate. Din acest moment, Light into Europe a pregătit și extins programul de sprijin pentur persoanelor cu deficiențe de vedere din întreaga țară și a oferit câini ghid copiilor cu autism și persoanelor cu epilepsie. 58 de câini îndrumători au făcut parte până acum din programele Light into Europe și în prezent 7 noi cățeluși se pregătesc pentru a fi următoarea generație de câini îndrumători.

 

CITEȘTE ȘI:

Cine va livra flota de 100 de autoturisme pentru Registrul Auto Român

A fost interzisă circulația pentru trotinete electrice pe trotuar

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Romgaz
Leasing operaţional

Romgaz contractează o flotă de 30 de utilitare 4×4 în leasing operațional

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz intenționează să contracteze un număr de...

tesla
Leasing operaţional

Reducerea prețurilor la mașinile Tesla a afectat valorile de revânzare ale flotelor companiilor de leasing

Tesla ia măsuri pentru a calma unele companii europene de leasing operațional,...

leasing operațional
Flotă verdeLeasing operaţional

Rabla Plus. Accesul companiilor de leasing operațional la eco-tichete va fi extins

Autoritatea Fondului pentru Mediu va extinde, în exerciţiul financiar 2025 – 2030,...

sixt
Leasing operaţional

Grupul Raiffeisen a încheiat un parteneriat cu SIXT Group România, pentru servicii de mobilitate

Raiffeisen Bank România și Raiffeisen Rent au încheiat un parteneriat strategic cu...