Bridgestone, desemnat furnizor FAST de Grupul Volkswagen

Compania Bridgestone a fost selectată pentru a colabora cu Volkswagen în cadrul unei noi iniţiative "Future Automotive Supply Tacks" (FAST), ca unic furnizor de anvelope inclus pe lista celor 44 de companii prestigioase FAST, reprezentând partenerii ideali din perspectiva Volkswagen în domeniile de activitate respective.
bridgestone-desemnat-furnizor-fast-de-grupul-volkswagen-floteauto

„Bridgestone a pus bazele unei noi structuri globale care a stimulat capacitatea noastră de a inova, aducând dezvoltare mai rapidă la nivelul pieţei. Aşteptăm cu nerăbdare să colaborăm ca parte a programului FAST pentru a contribui la furnizarea de soluţii pentru autovehiculele viitorului, a comentat Franco Annunziato, preşedinte si CEO al Bridgestone Europe.

În cadrul iniţiativei FAST, lansată în luna februarie 2015, Grupul Volkswagen colaborează cu furnizori selectaţi pentru a răspunde provocărilor din prezent şi pentru a face faţă procesului de transformare digitală care se desfăşoară în industria automobilelor.

Scopul este de a sincroniza strategiile globale ale Volkswagen cu furnizorii FAST într-o fază incipientă pentru a implementa cu succes şi mai rapid inovaţiile tehnice şi pentru a finaliza mai eficient proiecte de automobile în întreaga lume.

Furnizorii sunt selectaţi pentru performanţa extraordinară obţinută în baza unei evaluări ample şi a unui proces de selecţie sistematic.

În Europa, Bridgestone are 13.000 de angajaţi şi deţine un centru de Cercetare şi Dezvoltare şi 8 fabrici. Bridgestone Corporation, cu sediul în Tokyo, este cel mai mare producător de anvelope şi produse din cauciuc din lume.

 

 

Adaugati comentariu