Bosch se implică activ în lupta împotriva Covid -19 în România

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, se implică activ în lupta împotriva Covid-19 în România. Compania a donat, către Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucureşti, un tester real-time PCR pentru identificarea SARS-C0V-2.
Bosch

Sistemul de testare FluoroCycler XT permite efectuarea a 2300 de teste într-un interval de 24 de ore şi procesarea a unui număr de până la 96 de probe în mai puţin de o oră.

bosch

De asemenea, Bosch a donat în luna aprilie, către Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara, un pat pentru terapie intensivă şi urmează să distribuie către spitalele din prima linie din localităţile Cluj şi Blaj, alte trei ventilatoare mecanice şi dispozitive medicale de protecţie de primă necesitate.

Mai mult decât atât, alături de importanţi jucători din industria auto, compania a contribuit financiar la punerea în funcţiune a 50 de ventilatoare mecanice avariate.

„Trăim momente dificile, fără precendent, şi este de datoria noastră să ne implicăm şi să acţionăm colectiv pentru a limita răspândirea virusului şi pentru a da o mână de ajutor personalului medical din linia întâi şi, implicit, pacienţilor.”, a declarat Mihai Boldijar, directorul general al Robert Bosch SRL şi reprezentantul Grupului Bosch în România.

Totodată, BSH Electrocasnice, divizia de echipamente şi aparatură electrocasnică a Bosch, a donat către Spitalul Colentina, Spitalul de Urgenţă Floreasca Bucureşti şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, încă de la începutul lunii aprilie, maşini de spălat cu uscător încorporat şi aspiratoare profesionale cu funcţie de spălare. Mai mult, departamentul Automotive Aftermarket (AA) s-a alăturat iniţiativei „Mobilitate pentru eroi”, lansată de reţeaua Bosch Car Service. Campania are drept obiectiv asigurarea reparaţiilor pentru vehiculele utilizate de către personalul instituţiilor aflate în prima linie: medici, asistenţi, echipaje ISU, poliţişti, jandarmi, pompieri sau militari.

Voluntarii Bosch, ambasadori ai binelui

Voluntarii Bosch au donat şi continuă să doneze individual sume de bani, laptopuri şi tablete, asigurând astfel necesarul de alimente şi accesul la educaţie pentru familiile din medii defavorizate. Totodată, aceştia au dezvoltat şi demarat campanii de strângere de fonduri dedicate achiziţionării de echipamente de protecţie pentru spitalele din România.

 

Citiți articolul integral pe www.autoexpertindustry.ro

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI:

Starea de alertă. Traficul aerian cu 13 ţări rămâne suspendat pentru 14 zile. Excepţiile

Starea de alertă. Când ai voie să ieşi din localitate

Starea de alertă a intrat în vigoare. Textul integral al Hotărârii şi al Anexei cu noile reguli

 

Adaugati comentariu