Advertisement
Blue
Home Transporturi Blue, aplicația de ride-hailing dezvoltată de Autonom, intră pe piața călătoriilor urbane cu 100 de autovehicule Tesla

Blue, aplicația de ride-hailing dezvoltată de Autonom, intră pe piața călătoriilor urbane cu 100 de autovehicule Tesla

Blue, brandul românesc, parte din cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, Autonom, intră pe piața de ride hailing din București începând de astăzi, 21 noiembrie.

În urma unei investiții de peste 5 milioane de Euro, Blue va pune inițial la dispoziție o flotă de 100 autovehicule electrice Tesla Model 3 și Model Y pentru deplasări prietenoase cu mediul în zona metropolitană București. Astfel, clienții Blue vor putea găsi o mașina electrică Tesla disponibilă într-un timp scurt și la un cost rezonabil pentru deplasări în oraș sau către aeroport.

“Considerăm că transportul alternativ trebuie să fie un agent al schimbării pozitive, parte a soluției la problemele de trafic și calitate a aerului din marile orașe. Blue își propune să ofere clienților liniște, siguranță și confort, printr-o soluție adaptată cerințelor publicului, dar și nevoilor orașului. Blue va face accesibile călătoriile cu mașini electrice de înaltă calitate, atât pentru persoane individuale, cât și pentru companii. Pentru anul viitor ne propunem să ajungem la 200 de autovehicule Tesla care să reducă emisiile de CO2 din București cu cel puțin 834 de tone”, a explicat Andrei Stancu, CEO Blue Technology.

Blue poate fi o soluție foarte utilă și pentru companii, care au acum la dispoziție o platformă business pentru călătorii de afaceri cu 0 emisii și cu birocrație minima, printr-o singură factură centralizată.

“Suntem bucuroși să anunțăm lansarea acestui nou serviciu, el fiind rezultatul direct al cererilor repetate venite de la clienți, dar și a inițiativei antreprenoriale a colegilor noștri. Ne-am concentrat pe dezvoltarea unei soluții de transport modern și sustenabil, centrată pe standardele de calitate solicitate în piață pentru un serviciu premium, pentru a oferi o alternativă mai puțin poluantă și mai eficientă în ceea ce privește mobilitatea urbană”,  a precizat Dan Ștefan, co-fondator Autonom Group.

Serviciul va fi disponibil pentru publicul din București începând de astăzi, 21 noiembrie, iar aplicația mobilă poate fi descărcată din App Store ori Google Play.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

UNSAR: Cele mai mari 50 de daune plătite companiilor au însumat 24 mil. euro în 2022

Transportul public rămâne în continuare facilitatea cea mai importantă pentru angajați

 

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Afacerile din transporturi
Transporturi

Afacerile din transporturi, în creștere cu 9,4% în primele 9 luni

Cifra de afaceri din serviciile de piaţă prestate în principal întreprinderilor a...

Transportul public
Transporturi

Transportul public rămâne în continuare facilitatea cea mai importantă pentru angajați

Transportul public rămâne în continuare facilitatea cea mai importantă indiferent de generaţie,...

Strategia Naţională a Hidrogenului
Transporturi

„Strategia Naţională a Hidrogenului”. Care sunt modurile de transport vizate

Ministerul Energiei a lansat în dezbatere proiectul privind „Strategia Naţională a Hidrogenului”,...

autobuze
Transporturi

Traseu cu bandă unică pentru autobuze, din Piața Presei la Piața Victoriei

Încep lucrările de amenajare pentru un nou traseu cu bandă unică pentru...