BlackCab lansează în premieră serviciul Executive

După un an de activitate în România, BlackCab, în parteneriat cu BMW, lansează o nouă categorie de servicii numite Executive, pentru a satisface exigenţele pieţei care pune mare accent pe calitate.blackcab-bmw-quintessentially-floteauto

Proiectul presupune introducerea în flota BlackCab a unei game largi de automobile, care îmbină siguranţa călătorilor şi confortul acestora, cum ar fi Seria 5 xDrive, Seria 5 GT şi seria 7.

BlackCab a încheiat un parteneriat şi cu Quintessentially, cea mai importantă companie de servicii de concierge şi lifestyle management din lume.

blackcab-bmw-quintessentially-floteauto
Serviciul presupune introducerea în flota BlackCab a unei game largi de automobile, cum ar fi Seria 5 xDrive Seria 5 GT şi seria 7

 

Astfel, clienţii BlackCab pot să-şi stabilească rezervări la restaurante, cluburi, pot avea acces la evenimente, la care biletele s-au epuizat, pot să-şi organizeze momente cu adevărat speciale şi pot beneficia de reducerile substanţiale oferite de sutele de parteneri locali şi 40.000 de parteneri internaţionali.

Asocierea cu BMW şi Quintessentially doreşte să demonstreze că BlackCab nu este doar un mijloc de transport, ci un stil de viaţă.

 

 

 

 

(Articol publicat în revista AUtoexpert Flote, decembrie 2014 – ianuarie 2015)

 

Adaugati comentariu