Advertisement

ayvens
Home Finanţare Leasing operaţional Ayvens intră în parteneriat cu BYD pentru a livra vehicule electrice în Europa

Ayvens intră în parteneriat cu BYD pentru a livra vehicule electrice în Europa

Ayvens (ALD Automotive – LeasePlan) a semnat un memorandum de înțelegere cu producătorul auto chinez BYD pentru a maximiza livrarea de mașini electrice și vehicule utilitare către clienții corporativi și de retail ai companiei de leasing operațional și administrare de flote din Europa.

Memorandumul de înțelegere a fost semnat de Tim Albertsen (foto stânga), CEO al grupului Ayvens, de și Stella Li (dreapta), vicepreședinte executiv al BYD, la sediul central al BYD din Shenzen (China).

Clienții corporativi ai Ayvens din Europa vor beneficia astfel de soluții personalizate pentru întreaga gamă de vehicule electrice BYD, de la consiliere privind ofertele de leaisng operațional până la servicii de încărcare end-to-end.

IMM-urile și clienții privați ai Ayvens vor avea acces la leasing full service White Label prin intermediul rețelei de dealeri BYD. Aceste servicii de leasing operațional sunt disponibile inițial numai în Franța și țările Benelux. Va urma extinderea pe alte piețe europene.

Ayvens și BYD vor explora în mod activ alte oportunități, dezvoltând în continuare cooperarea în leasing operațional White Label. Ambele companii vor îmbunătăți colaborarea prin programe de formare și inițiative de partajare a cunoștințelor, pentru a promova îmbunătățirea continuă a vehiculelor electrice și a tehnologiei bateriilor.

„Cooperarea noastră cu Ayvens reflectă viziunea noastră reciprocă de a accelera dezvoltarea piețelor de vehicule cu energie nouă în Europa. Împreună oferim produse diverse, accesibile și interesante, cu inovații de pionierat pentru a stimula dezvoltarea flotelor ecologice în leasing”, a comentat Wang Chuanfu, președintele BYD, prezent la semnarea Memorandumului de înțelegere.

„BYD este în mod clar în fruntea dezvoltării vehiculelor cu energie nouă și suntem încântați să ne unim forțele cu aceste pentru a extinde disponibilitatea vehiculelor electrice în Europa, precum și pentru a lucra împreună pentru a inova în continuare vehiculele electrice și tehnologia bateriilor”, a adăugat Tim Albertsen.

Până în prezent, BYD a vândut peste 7,6 milioane de vehicule cu energie nouă, devenind liderul mondial în această categorie.

În februarie 2024, BYD a semnat un memorandum de înțelegere similar cu Arval.

 

 

CITEȘTE ȘI:

 

Piaggio Porter. Soluția perfectă pentru business-ul tău

 

Circulația pe Valea Oltului se închide în timpul zilei, între 8 iulie şi 9 august

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

arval
Leasing operaţional

Observatorul Arval pentru Mobilitate 2024: 9 din 10 manageri spun că flotele lor vor crește sau vor rămâne stabile în următorii 3 ani

Majoritatea companiilor românești rămân încrezătoare în viitorul flotelor lor, 88% anticipând stabilitate...

Hidroelectrica
Leasing operaţional

Mega-flotă de 212 autovehicule în leasing operațional pentru Hidroelectrica. Cât va costa

Compania Hidroelectrica SA va închiria un număr de minim 212 autovehicule în...

Romgaz
Leasing operaţional

Romgaz contractează o flotă de 30 de utilitare 4×4 în leasing operațional

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz intenționează să contracteze un număr de...