Flota DRDP Cluj creşte cu 17 autovehicule noi

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Cluj, pregăteşte în luna iulie o licitaţie pentru achiziţia a 4 autovehicule de teren şi 13 autoturisme.cluj

Potrivit anunţului de participare, achizitia este necesara pentru buna functionare a parcului de auto-utilaje din dotarea DRDP Cluj.

Valoarea estimată a contractului este de 825.117,69 lei fără TVA, acesta având o durată de 3 luni.

Achiziţia este organizată pe 2 loturi:

  • Lot 1 – Un vehicul de teren 4×2 cutie automată şi trei vehicule de teren 4×4 cutie manuală, valoarea estimată  fiind de 281.933,88 lei fără TVA;
  • Lot 2 – 13 autoturisme berline, cu o valoare estimată de 543.183,81 lei fără TVA.

Conform autorităţii contractante, criteriul de atribuire este preţul, termenul limită pentru primirea ofertelor fiind data de 17 iulie 2018.

DRPD Cluj mai precizează că, în situaţia în care ofertele clasate pe primul loc au preţuri egale, va solicita clarificări prin intermediul SEAP, în vederea încărcării electronice, de către operatorii economici, a documentelor care conţin noi preţuri. În acest caz contractul va fi atribuit ofertantului a cărui nouă propunere financiară are preţul cel mai scăzut.

 

 

Adaugati comentariu