Autostrada Lugoj – Deva. Pe lotul 3 se ridică restricția de viteză. Circulația va fi permisă cu 130 km/h

Pe autostrada Lugoj-Deva, lot 3, între nodul Ilia și nodul Holdea (21 km), se va ridica de astăzi 30.12.2020, începând cu ora 18:00, restricția de viteză de 80 km/h care a fost impusă în data de 23 decembrie 2019.
Autostrada Lugoj - Deva

Potrivit ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, specialiștii companiei de drumuri și poliția rutieră au ajuns la concluzia, după monitorizare, că starea lotului 3, parte din Autostrada Lugoj – Deva, permite circulația în siguranță la viteza constructivă.

”Mă bucur că din această seară vom putea circula pe acest sector de autostradă cu 130km/h”, a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Concret, situaţia pe sectorul de autostradă Lugoj – Deva (100 km) este urmîătoarea:

Lot 1 (27,6 km) – deschis integral circulaţiei rutiere;

Lot 2 (28,6 km) – deschis parţial circulaţiei rutiere. Secţiunea E (9 km) şi finalizare secţiunea D (13,15 km) sunt în procedură de achiziţie publică pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor aferente celor două tuneluri. La începutul lunii august, fostul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, a transmis Camerei Deputaţilor că depunerea ofertelor este programată pentru 11 august, data estimativă pentru comunicarea rezultatelor este 10 decembrie, iar în cazul în care nu vor fi contestaţii contractul va putea fi semnat în 5 ianuarie 2021.

Lot 3 (21,1 km) – deschis circulaţiei rutiere, însă cu restricţii de viteză care se ridică din această seară.

Lot 4 (22,1 km) – deschis integral circulatiei rutiere.

 

CITEȘTE ȘI:

Ce le-a transmis ministrul Transporturilor angajaților care ”vin la serviciu doar pentru a avea de unde pleca acasă”

Blocaj mare în derularea Schemei 2 – granturi pentru capital de lucru

„Trenurile Zăpezii 2021” pornesc din 4 ianuarie. Cât costă biletele

 

Adaugati comentariu