Autostrada București-Brașov. Cine va realiza documentația tehnică pentru Nodul Rutier ”Comarnic Nord”

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat câștigătorul contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic necesare construcției Nodului Rutier ”Comarnic Nord”.
asigurările auto

Ofertantul desemnat câștigător este compania TPF Inginerie, cu preţul de 1,37 milioane de lei fără TVA.

Durata contractului este de 27 luni, din care:

  • 3 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate
  • 5 luni pentru realizarea Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC), Proiectului Tehnic de Execuție (PTE) și pentru servicii de asistență tehnică în pregătirea procedurilor de achiziție a contractului de lucrări și în obținerea finanțării europene,
  • 19 luni pentru servicii de asistență tehnică pe perioada execuției lucrărilor.

Potrivit CNAIR, semnarea contractului de achiziție publică pentru realizarea documentației tehnice destinată Nodului Rutier ”Comarnic Nord” va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere menționează că pentru celelalte două proceduri de achiziție publică aferente realizării autostrăzii “București – Brașov”, respectiv: Proiectare și execuție „Autostrada București – Brașov, km 0+000 – km 173+300, sector Comarnic – Predeal, secțiunea Comarnic km. 110+600 – km. 115+800” și Completare /Revizuie Studiu de Fezabilitate, elaborare Proiect Tehnic, pentru «Autostrada București – Brașov, tronson Ploiești – Brașov», termenele limită pentru primirea ofertelor au fost stabilite pentru data de 2 noiembrie 2020 și, respectiv, 9 noiembrie 2020.

 

CITEȘTE ȘI:

”Undă verde” pentru crearea Stellantis, prin fuziunea Fiat Chrysler Automobiles şi PSA

TOP 2020: cele mai ieftine pickup-uri și platforme din România!

Trei situații în care nu ești obligat să porți masca de protecție în spații deschise

 

Adaugati comentariu