Autostrada Braşov – Bacău. Licitaţia pentru studiul de fezabilitate, în luna mai

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) estimează că va lansa, până la sfârşitul lunii mai 2018, procedura de achiziţie având ca obiect Elaborare studiu de fezabilitate pentru Autostrada Braşov - Bacău.
Ploiești - Brașov

Obiectivul Autostrada Braşov – Bacău este prevăzut în cadrul Master Planului General de Transport al României şi se regăseşte în cadrul Anexei 10.17 – Determinarea nevoilor de finanţare ale proiectelor în ciclul de implementare 2020 – 2030. Proiectul va fi finanţat de Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), la Capitolul Autostrăzi.

„CNAIR a iniţiat faza de pregătire a documentaţiei având ca obiect lansarea procedurii de achiziţie publică a proiectului Elaborare studiu de fezabilitate pentru Autostrada Braşov – Bacău”, spune Maria Magdalena Grigore, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Potrivit acesteia, a fost elaborată Nota conceptuală şi Tema de proiectare conform HG nr. 907/2016, care au fost supuse avizării in cadrul Consiliului Tehnico-Economic al Ministerului Transporturilor în data de 30 aprilie 2018.

Adaugati comentariu