Autoeconom.ro – platforma online care ofera servicii de administrare a flotelor auto

In urma cu cateva luni, scriam pe www.autoexpert.ro despre Autoeconom.ro – platforma online care te ajuta in gasirea celui mai bun service auto.
Autoeconom.ro – platforma online care ofera servicii de administrare a flotelor auto

Pe scurt Autoeconom.ro este o platforma online care propune un loc de intalnire virtual pentru proprietarii de masini si service-urile auto, acest mediu avantajand gasirea celor mai bune oferte de reparatii in urma unor argumente precum pretul, proximitatea, garantia oferita sau chiar evaluarile facute de alti utilizatori ai site-ului.

Ca urmare a schimbarii proprietarilor la inceputul acestui an, Autoeconom.ro isi continua dezvoltarea si vine in ajutorarea proprietarilor de autovehicule din Bucuresti cu noi servicii cum ar fi intocmirea si asistenta dosarelor de dauna, montajul si mentenanta sistemelor GPL, achizitionarea de anvelope dar si servicii de detailing interior si exterior.

Totodata, Autoeconom.ro vine si in ajutorul persoanelor juridice si este in curs de a dezvolta serviciul de administrare a flotelor auto. Pentru moment acest serviciu este disponibil doar la nivelul Capitalei. Scopul Autoeconom.ro este de a veni in ajutorul persoanelor juridice cu cele mai eficiente solutii pentru administrarea flotei auto oferind posibilitatea de a economisi intre 20-40% la reparatii sau operatiuni de intretinere.

Unul dintre cele mai importante aspecte din punctul de vedere al proprietarilor de flote auto, este costul de administrare al acestora. Autoeconom.ro vine cu o premiera in acest domeniu si este gata sa ofere serviciile 100% gratuit, costurile fiind sustinute de catre service-urile partenere.

Adaugati comentariu