Auto Total Business Show se prezintă la Iași

Auto Total Business Show – cea mai mare expoziţie de piese auto din România anunţă anul acesta trei ediţii fulminante. Dacă până acum aşteptam ediţia anuală ATBS care avea loc la începutul verii la Centrul Expozitional Romexpo, anul acesta, pentru prima dată în Moldova, ATBS îşi va deschide porţile pe 2 aprilie, la Iasi. Astfel, vizitatorii se pot bucura de eveniment mai aproape de casă.Pe 11 si 12 Iunie, ATBS Bucuresti se va desfasura in locatia binecunoscuta: Romexpo, Pavilionul Central. Nici toamna nu va trece fara o noua experienta ATBS, insa detaliile vor veni dupa editia de vara.

Acoperind o mare parte a tarii, organizatorii se concentreaza pe ceea ce pot face pentru furnizori si producatori dar si pentru vizitatori astfel incat experienta sa fie traita de ambele parti la fel de intens.

Ce vei gasi la prima editie ATBS 2016 – Iasi?

  • Cei mai buni producatori si furnizori;
  • Conferinte tematice si workshop-uri gratuite;
  • Discounturi unice si pachete promotionale in exclusivitate;
  • Traininguri si demonstratii tehnice precum si concursuri;
  • Branduri exclusive;
  • Noi tehnologii dezvaluite in premiera.

Fiecare editie a adus cu ea noutati din domeniul automotive. Vizitatorii pot lua parte la demonstratii tehnice si workshop-uri prezentate pentru prima data in Romania de catre furnizori, exclusiv la ATBS. Noi tehnologii, discounturi unice si pachete promotionale inedite vor sta la dispozitia vizitatorilor.

Auto Total Business Show este organizat de AD Auto Total inca din 2012 devenind cea mai mare expozitie de piese auto, scule si utilaje pentru service din Romania.

Adaugati comentariu