Advertisement
Compania Regională de Apă Bacău
Home Finanţare Leasing operaţional Asociația Societăților de Leasing Operațional are o nouă conducere

Asociația Societăților de Leasing Operațional are o nouă conducere

Începând cu luna iunie 2023, Consiliu Director al Asociației Societăților de Leasing Operațional (ASLO) va fi condus de Dan Ștefan, Managing Partner Autonom și de cei doi vicepreședinți, Shane Dowling, Country Managing Director ALD Automotive | Lease Plan Romania și Roxana Lupescu, General Manager Arval Service Lease Romania.

“Deși piața de leasing operațional s-a dezvoltat constant în ultimii 18 ani, credem că mai există mult potențial de creștere în ceea ce privește acest serviciu de externalizare și administrare optimizată a flotelor. Este nevoie de o transformare a modului în care folosim mașinile – mai eficient și cât mai neutru din punct de vedere climatic”, a precizat noul președinte al ASLO, Dan Ștefan.

Direcțiile pe care Asociația își propune să le urmeze în perioada următoare sunt promovarea soluțiilor moderne de mobilitate, în calitate de voce principală a industriei de leasing operațional și management de flote și intensificarea dialogului cu Ministerul Mediului pentru a găsi o soluție care să extindă accesul clienților de leasing operațional la eco-tichete și să crească astfel, ponderea vehiculelor electrice.

Asociația Societăților de Leasing Operațional (ASLO), împreună cu 14 companii, s-au angajat să adopte un set de măsuri de conformare cu legislația în domeniul concurenței, care să asigure, în același timp, confidențialitatea colectării, prelucrării și distribuirii de informații privind activitatea de leasing operațional.

Leasingul operațional

Dan Ștefan este co-fondator Autonom, furnizor integrat de servicii de mobilitate și finanțare.

A absolvit programe de management la București, Orleans și Sorbona și este profesor de strategie la MBA-ul Romano-Canadian din cadrul Bucharest Business School. Dan este un antreprenor pasionat de dezvoltarea oamenilor și a organizațiilor sustenabile, axate pe învățare, autonomie și pe valori.

 

Shane Dowling a fost numit Country Managing Director ALD Automotive | LeasePlan în România ca urmare a achiziției LeasePlan de către ALD Automotive, tranzacție anunțată în luna mai. Shane lucrează în industria automotive de peste 25 de ani în diverse roluri la nivel internațional, dintre care 17 ani în grupul ALD Automotive, fiind la al doilea mandat al său în România în calitate de Director General. Anterior a condus entitatea din Turcia ocupând în același timp poziția de Director Regional Europa Sud-Est și coodonanând ALD Automotive în Turcia, Romania, Bulgaria și Grecia.

 

ArvalCu o activitate de 16 ani în cadrul Arval Service Lease România, Roxana Lupescu ocupă poziția de General Manager de la începutul lui 2021, o evoluție firească după 10 ani petrecuți în funcția de Chief Financial Officer. Este prima femeie care ocupă această poziție de conducere atât la nivel de Grup cât și pe piața românească, de la înființarea companiei în 1989. Posesoare a unui Master în Finanțe la Universitatea din Orleans, Franța, Roxana s-a identificat profesional cu Arval Romania, companie pe care a adus-o la finalul anului 2022 în poziția de leader pe piața locală de servicii de mobilitate sustenabilă.

 

Înființată pe 17 noiembrie 2010 ca o asociație profesională, neguvernamentală, non-profit şi apolitică, Asociația Societăților de Leasing Operațional (ASLO) are ca principal scop reprezentarea intereselor industriei de leasing operațional în comunitatea de afaceri prin promovarea conceptului de leasing operațional, a celor mai bune practici și standarde profesionale, precum și educarea și dezvoltarea comunității de afaceri în domeniul leasingului operațional și crearea unei interfețe oneste între comunitatea de leasing și terțe părți.

Membrii cu drepturi depline ai ASLO reunesc principalele companii de leasing operaţional de pe piaţa românească: ALD Automotive, Arval Service Lease România, Autonom Services, Autotechnica Fleet Services, Business Lease România, LeasePlan România, New Kopel România (SIXT Group Romania), RCI Finanţare România și Unicredit Leasing Fleet Management.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Telecomunicații CFR va utiliza 8 SUV-uri în leasing operațional pe 4 ani

Europa riscă să piardă cursa pentru baterii. Raportul Curții de Conturi Europene

 

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Business Lease
Leasing operaţional

Business Lease promovează vehiculele electrice în cadrul flotelor de afaceri

Vehiculele electrice sunt viitorul mobilității, oferind oportunități inovatoare pentru a reduce emisiile...

ALD
Leasing operaţional

Noul brand ALD | LeasePlan va fi lansat până la sfârșitul anului 2023

ALD | LeasePlan va lansa un nou brand până la sfârșitul anului...

autonom
Leasing operaţional

În primele 6 luni, afacerile Autonom Service au urcat cu 46%, la 350,1 mil. lei

Autonom Services SA, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, raportează...