Advertisement

Home Piaţa auto Autoturisme Asko Internaţional împlineşte 10 ani de activitate Honda

Asko Internaţional împlineşte 10 ani de activitate Honda

Asko Internaţional, dealerul din Bucureşti cu ponderea cea mai mare în totalul vânzărilor mărcii în România în 2014, sărbătoreşte, în aceasta lună, 10 de ani de activitate Honda.

Activitatea dealerului se desfăşoară în complexul de servicii integrate 3S aflat în zona de vest a municipiului Bucureşti (Şos. de Centura nr. 57, Chiajna). În acelaşi timp, Asko operează şi un showroom în Calea Giuleşti nr. 8D, în apropierea pasajului Basarab, unde sunt comercializate, de asemenea, modelele reprezentative ale mărcii.

Vânzările Asko reprezintă 25% din totalul vânzărilor Honda în România (ytd, la final de octombrie 2014).

Pentru Asko, cei 10 ani de activitate înseamnă peste 2.200 de autoturisme livrate către clienţii Honda şi, în acelaşi timp, asigurarea de servicii de mentenanţa conform standardelor producătorului.

Alin DincaAm sărbătorit împreună cu clienţii şi partenerii noştri aniversarea a zece ani de când Asko este dealer Honda în România. Zece ani frumoşi, în care piaţa auto şi-a etalat toate valenţele, aducându-ne satisfacţie şi provocându-ne uneori să ne reinventăm, păstrând însă tot timpul vie pasiunea faţă de Honda.

Evoluţia noastră a fost posibilă datorită celor care ne-au fost tot timpul aproape, deopotrivă clienţi şi parteneri”, punctează Alin Dincă, directorul de Vânzări al Asko Internaţional.

O echipă de 34 de specialişti stă la dispoziţia clienţilor pentru a oferi cea mai bună experienţă Honda, indiferent de serviciile solicitate şi gradul de complexitate al acestora. Gama de servicii Asko include comercializarea de autoturisme noi şi rulate, piese de schimb şi accesorii, operaţiuni de mentenanţă, reparaţii şi vopsitorie, servicii ITP, trade-in, maşina la schimb.

Reţeaua de comercializare de automobile Honda în Bucureşti include trei showroom-uri, două dintre ele fiind operate de Asko şi un al treilea operat de cel mai nou dealer din Bucureşti, Honda Nord.

Pentru anul acesta, Asko estimează un volum de 150 de unităţi vândute, iar planul pentru 2015 este de 200 de unităţi, bazat pe cele 5 modele şi 4 motorizări noi pe care Honda le va lansa în următoarele 12 luni, dar în acelaşi timp pe intensificarea vânzărilor de autoturisme Honda rulate.

Asko Internaţional e o companie născută din Autonet în 2002, avându-i ca acţionari pe Dorin Dranga, Doru Bilciurescu şi Constantin Bilciurescu. Noua companie a apărut cu intenţia clară de a face pasul următor în lumea auto, iar decizia de a reprezenta şi vinde produsele mărcii Honda a avut la bază chiar calităţile maşinilor Honda – mai exact, ale unui model Honda CR-V achiziţionat de la fostul importator Carpaţi Motors.

askoDe atunci au trecut zece ani în care Asko Internaţional reprezintă cu mândrie şi cu bucurie marca Honda, iar echipa merge pe acelaşi drum, al respectului faţă de ceea ce fac şi faţă de beneficiarii serviciilor Asko Internaţional. Prin urmare, aniversarea a 10 ani de existenţă fructuoasă merita pusă în evidenţă printr-un eveniment de proporţii.

Petrecerea aniversară a avut loc pe 6 noiembrie, la sediul Asko Internaţional, iar invitaţii au avut partede un cocktail party plin de surprize, de la amintiri frumoase şi poveşti de succes până la degustarea de vinuri din crama Bauer şi un concert special cu Alexandru Andrieş şi Adrian Naidin.

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Dacia Duster 3
Autoturisme

Test Dacia Duster 3. Buna vestire

Vino de citește, căci am veste grozavă de adus! A renăscut pentru...

Volkswagen California
Piaţa auto

Volkswagen California. O nouă generație pentru legendă

California este furgoneta-camper iconică. După ce a construit peste 280.000 de unități...

Înmatriculările de autoturisme noi
Piaţa auto

Înmatriculările de autoturisme noi în UE au urcat cu 4,6%. România, pe locul 14

În primele 5 luni din 2024,  înmatriculările de autoturisme noi în Uniunea...

Autoturisme

Pășește în viitor cu Ford: inovații și viziuni pentru mobilitate durabilă

Ford se află în fruntea industriei auto cu soluții inovatoare și viziuni...