Asirom asigură sutele de maşini din flota Poştei

Asirom VIG asigură atât RCA, cât şi Casco sutele de maşini din flota Poştei, valoarea contractului fiind de 1,9 milioane de lei.GPS

Potrivit anunţului de atribuire publicat pe platforma de achiziţii publice, SICAP, contractul, cu o durată de 13 luni, a fost împărţit în două loturi:

Lotul 1 — Servicii de asigurare obligatorie de răspundere civilă RCA pentru pagube produse terţilor prin accidente de autovehicule pentru 988 de autovehicule şi mopede, poliţe valabile pe o perioada de 12 luni. Valoarea contractului este de 1,5 milioane de lei, mai redusă decât cea estimată iniţial, de 1,8 milioane de lei

Lotul 2 — Servicii de asigurare Casco privind daunele produse în accidente din vina proprie pentru 776 autovehicule, poliţe valabile pe o perioadă de 12 luni. Valoarea contractului este de 501.000 lei, mai scăzută decât cea estimată iniţial, de 901.020 lei.

Finanţarea achiziţiei se realizează din sursele proprii ale companiei, criteriul de atribuire fiind preţul.

Anul trecut, licitaţia pentru asigurarea maşinilor din flota Poştei a fost câştigată de Asirom (Casco) şi Omniasig (RCA).

Asirom este parte a grupului austriac Vienna Insurance Group, care mai deţine pe piaţa românească Omniasig şi BCR Asigurări de Viaţă.

Compania „Poşta Română” este deţinută de Ministerul Comunicaţiilor (75%) şi Fondul Proprietatea (25%).

 

CITEŞTE ŞI:

Radare private în Franţa. 26 de vehicule circulă deja în Normandia

De unde cumpără maşini electrice Primăria Sectorului 3

 

Adaugati comentariu