Asigurări tailor made de la OMNIASIG pentru flotele auto

Maşinile sunt motorul afacerii pentru orice companie care gestionează parcuri auto. OMNIASIG propune societăţilor cu peste 20 de autovehicule pachete personalizate CASCO, prin care nu numai că asigură flotele, dar oferă şi analize tehnice dedicate pentru prevenirea daunelor şi optimizarea bugetelor de asigurări.
Moldova

Pachetul CASCO Flote de la OMNIASIG Vienna Insurance Group este un produs specific, care ţine cont de particularităţile acestui segment important de portofoliu, respectiv companii care administrează parcuri auto de peste 20 de unităţi.

În primul rând, produsul ia în calcul caracteristicile companiei şi a fiecărei flote de vehicule. Are o structură modulară, prin care, pe lângă acoperirea de bază, pot fi adăugate clauze adiţionale de asigurare, în funcţie de nevoile şi opţiunile clienţilor.

Prima de asigurare poate fi calculată, în baza unei plaje largi de opţiuni, de la o acoperire de bază cu franşiză mare, pentru un preţ mai mic, până la o acoperire extinsă fără franşize, cu ajustarea corespunzătoare a calculaţiilor. Mergând mai departe, preţul este stabilit în funcţie de istoricul daunelor, fiind diferit de tarifele standard. Acest sistem avantajează, în special, flotele cu rezultate bune, care vor primi oferte personalizate calculate pe baza istoricului.

Odată cu contractarea pachetului OMNIASIG Flote, compania pune la dispoziţie o monitorizare periodică a rezultatelor tehnice înregistrate de flotă, însoţită de rapoarte detaliate pentru o perioadă determinată de timp.

În funcţie de valorile înregistrate deindicatorii tehnici (rata daunei, frecvenţa daunelor, dauna medie), experţii OMNIASIG pot recomanda clientului implementarea unui set de măsuri de prevenire a daunelor, pentru îmbunătăţirea rezultatelor tehnice ale flotei şi optimizarea bugetului de asigurări.

70% dintre service-urile partenere, parte din reţelele marilor concesionari

Reparaţiile din dosarele de daune auto deschise la OMNIASIG sunt efectuate la standarde înalte de calitate, în peste 500 unităţi service partenere.

Peste 70% dintre acestea aparţin reţelelor de dealeri, concesionari şi reprezentanţe auto, fiind specializate în intervenţii pentru toate tipurile si categoriile de autovehicule. Lista completă a acestor service-uri poate fi accesată pe www.omniasig.ro.

Manageri OMNIASIG, alocaţi pe fiecare cont

La nivelul administraţiei centrale a OMNIASIG există un departament specializat pentru operaţiunea de subscriere a poliţelor pentru flotele de peste 20 de vehicule. Acesta oferă fiecărei companii un manager dedicat pe cont, pentru administrarea tuturor poliţelor auto, atât cele CASCO, precum şi cele RCA.

 

(Articol publicat în revista FloteAuto, decembrie 2015 – ianuarie 2016)

 

 

Adaugati comentariu