Advertisement

permisele auto
Home Administrare flote Asigurări Asigurări online de la Gothaer. Află avantajele utilizării platformei

Asigurări online de la Gothaer. Află avantajele utilizării platformei

Gothaer Asigurări Reasigurări pune la dispoziţia clienţilor săi platforma online.gothaer.ro care permite achiziţionarea poliţelor de asigurări doar la un click distanţă, oricând, din confortul casei, de la serviciu sau de oriunde există acces la internet.

Pe această platformă, clienţii Gothaer îşi pot administra poliţele de asigurare şi gestiona eficient ratele poliţelor active, având practic, la îndemână, 24/7, întreaga arhivă a poliţelor lor de asigurare încheiate online.

Avantajele utilizării platformei online

Potrivit asigurătorului, alegerea şi emiterea unei asigurări pe platforma online este uşoară şi intuitivă. După crearea contului, prin introducerea e-mailului şi a parolei, clienţii primesc un e-mail de confirmare a contului nou creat, după care se pot loga în platforma online ori de câte ori doresc. Prin intermediul contului lor, clienţii pot emite singuri poliţele de asigurare de la Gothaer.

Plăţile sunt securizate şi se pot efectua cu cardul bancar, având totodată la îndemână şi opţiunea plăţii în rate a poliţelor de asigurare.

Platforma online.gothaer.ro pune la dispoziţia utilizatorilor săi multiple funcţionalităţi. Prin intermediul ei, aceştia pot:

  • obţine cotaţii şi calcule de preţ pentru asigurările dorite, plăţi online şi emite (în max. 10 minute) asigurarea de care au nevoie,
  • verifica valabilitatea asigurării lor (încheiate online, direct sau prin intermediari),
  • consulta contul personal prin interogarea numărului de rate şi data scadentă a poliţelor rămase,
  • vizualiza sau tipări poliţele valabile la Gothaer sau chiar şi pe cele care au expirat, având astfel la îndemână o arhivă proprie a poliţelor de asigurare încheiate la Gothaer, din momentul creării contului personal pe platforma online.

Mai mult, au la îndemână oricând Termenii şi Condiţiile de Asigurare aferente poliţelor lor încheiate la Gothaer.

Arthur_Rosenfeld_GothaerÎncă din momentul lansării acestei platforme ne-am propus să oferim clienţilor noştri o experienţă online utilă şi memorabilă, accesibilitate rapidă şi simplă în vederea gestionării propriilor poliţe de asigurare – oricând, de oriunde şi în siguranţă. De aceea, constant căutăm să o îmbunătăţim şi să introducem noi produse de asigurare, dar şi funcţionalităţi necesare utilizatorilor noştri. Astfel, şi prin acest serviciu ne dorim să fim şi mai aproape de ei”, subliniază Arthur Rosenfeld, IT Manager Gothaer Asigurări Reasigurări.

Pentru o verificare rapidă, chiar şi fără un cont online, clienţii, dar şi beneficiarii poliţelor Gothaer pot verifica valabilitatea acestora şi condiţiile de asigurare prin intermediul secţiunii Poliţa Ta de pe www.gothaer.ro.

În acest caz, clientul sau beneficiarul menţionat în poliţa de la Gothaer trebuie să aibă la îndemână numărul poliţei respective, precum şi CNP-ul alocat acesteia, să le introducă în câmpurile dedicate şi va avea acces imediat la informaţii legate de validitatea şi Termenii şi Condiţiile de Asigurare (pe care, bineînţeles, le poate şi salva/ tipări oricând îşi doreşte).

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

coplată
Asigurări

UNSAR: Nu va exista coplata la RCA

Atât Directiva europeană (UE) 2021/2118 privind asigurările auto obligatorii, cât și Codul...

Șoferii români
Asigurări

Șoferii români își doresc să aibă dreptul să întrebe unde își pot repara mașina. Sondaj

Majoritatea covârșitoare a șoferilor români consideră util să primească o listă cu...

șoferi
Asigurări

8 din 10 șoferi vor să știe cât a fost valoarea despăgubirii achitate

8 din 10 șoferi (81%) și-ar dori ca, în cazul în care...

ajutor de stat
Asigurări

FGA a făcut plăți de 1,86 mld. lei pentru creditorii de asigurări ai City Insurance și Euroins

Fondul de Garanatare a Asiguraților (FGA) a instrumentat un număr de 193.067...