ASF a inaugurat noul call-center. Numărul de telefon este gratuit

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) are un nou call-center, care permite gestionarea apelurilor primite din partea consumatorilor. Potrivit instituției, proiectul face parte din politica ASF de îmbunătăţire permanentă a relaţiei cu beneficiarii de produse şi servicii de pe piaţa financiară non-bancară.
telefon-floteauto

ASF pune la dispoziţia cetăţenilor un sistem de preluare a solicitărilor telefonice care oferă soluţii cu privire la managementul apelurilor şi la vizualizarea şi generarea rapoartelor de trafic.

”Sistemul va optimiza timpul de aşteptare al consumatorului, va prioritiza apelul în funcţie de zona de interes şi va oferi un acces facil la informaţii”, spun reprezentanții ASF.

Astfel, persoanele care apelează numărul de telefon gratuit TelVerde 0800 825 627 vor fi rutate către una dintre cele şase linii predefinite: Asigurări – tasta 1; Pensii – tasta 2; Piața de capital – tasta 3; Alte informații – tasta 4; Abuz de piață – tasta 5; Engleză – tasta 6.

La atingerea numărului maxim de apeluri aferente unei linii, apelantul va fi redirecționat către celelalte linii libere, în funcție de nivelul de competenţă al specialiştilor care lucrează în call-center.

În cazul în care toţi operatorii sunt ocupați, apelantul rămâne în aşteptare până când unul dintre specialiştii, care deţin competenţa adecvată pentru tipul apelului, devine disponibil. În cazul în care un cetăţean revine cu apel în call-center pentru informaţii suplimentare legate de o petiţie înregistrată anterior, orice operator are posibilitarea transferului/redirecţionării apelului către operatorul responsabil de petiţie.

 

Adaugati comentariu