Advertisement
arval
Home Finanţare Leasing operaţional Arval a încheiat un parteneriat european major cu producătorul auto BYD

Arval a încheiat un parteneriat european major cu producătorul auto BYD

Arval, una dintre cele mai mari companii de leasing operațional din lume și, totodată, specialist în soluții de mobilitate, a anunțat semnarea unui Memorandum de înțelegere cu compania chinează BYD (Build Your Dreams), lider mondial în producția de vehicule electrice.

”În urmărirea obiectivului său de a sprijini tranziția flotelor clienților săi la mașini electrice, Arval adaugă acum vehiculele BYD în portofoliul său de leasing dedicat companiilor și persoanelor fizice. Pe lângă Memorandumul de înțelegere și după ce și-au anunțat recent colaborarea în Brazilia, Arval devine partener white-label de leasing al BYD în Italia, Spania și Germania”, a precizat compania de leasing.

Fondată în 1995, BYD este singurul producător auto care și-a dezvoltat propriile sisteme de propulsie, baterii, semiconductori pentru automobile, motoare și sisteme de control ale acestora. Compania chineză a introdus gama sa de autoturisme electrice în Europa în 2022, lansând 5 modele în 19 țări. În 2023, BYD a realizat vânzări de peste 3 milioane de vehicule cu propulsie alternativă.

Memorandumul de înțelegere identifică domenii-cheie de cooperare între Arval și BYD pentru a ajuta consumatorii să treacă la vehicule electrice și pentru a consilia companiile cu privire la accelerarea strategiei lor de electrificare a flotei de autoturisme și vehicule comerciale ușoare.

Gama de mașini electrice a BYD oferă clienților Arval o selecție mai largă din care să aleagă și încurajează includerea de vehicule electrice în politicile auto, sprijinind în același timp tranziția la sistemele de propulsie electrice.

Memorandumul de înțelegere a fost semnat în timpul unei ceremonii oficiale găzduite la sediul BYD din Shenzhen (China), în prezența lui Michael Shu, Managing Director BYD Europe și a lui Alain Van Groenendael, președinte și CEO al Arval.

„Tranziția energetică a flotelor merge mână în mână cu evoluția unui ecosistem complet format din diferiți actori (companii de leasing, producători auto și de componente, producători de baterii, furnizori de puncte de încărcare, guverne…), toți acționând împreună pentru a atinge un obiectiv comun. Suntem încântați și mândri să colaborăm cu BYD, o companie fondată pe schimbare și inovație, și să adăugăm în portofoliul nostru vehiculele electrice cu baterie. Clienții noștri au nevoie de opțiuni accesibile, atractive și calitative pentru flota lor și asta ne străduim să le oferim. În această piață complexă și dinamică, cred cu fermitate că, prin unirea forțelor, Arval și BYD vor încuraja și mai multe companii și persoane să treacă și mai repede la mașinile electrice”, a subliniat Alain van Groenendael.

”Memorandumul de înțelegere cu Arval este o oportunitate care ne afirmă angajamentul de a lucra împreună pentru a atinge obiectivul nostru comun de a face mobilitatea electrică accesibilă tuturor, oferind clienților opțiuni și flexibilitate și asigurând în același timp servicii premium. Inovațiile avansate ale BYD în tehnologia pentru vehicule electrice și experiența Arval în închirierea autovehiculelor corporative pe termen lung sunt reciproc avantajoase. Acest parteneriat ne permite să oferim soluții competitive atât companiilor, cât și persoanelor fizice”, a adăugat Michael Shu.

 

 

 

CITEȘTE ȘI:

Două noduri rutiere de descărcare vor fi construite pe Drumul Expres Craiova – Pitești

Noi spații de servicii au fost deschise pe Autostrada A1, în jud. Sibiu

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *