ANCOM achiziționează 47 de autospeciale pentru monitorizare și control

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) va achiziționa un număr de 47 de autospeciale pentru activitatea de monitorizare și control, inclusiv servicii de integrare. Valoarea contractului depășește 5 milioane de lei.
ANCOM

Potrivit anunțului de participare la licitație, fiecare autospecială trebuie formată din:
I. Autovehicul N1 cu pachet de circulație pe drumuri grele;
II. Stație de lucru IT;
III. Software pentru sistemul de operare;
IV. Sistem de alimentare cu energie electrică;
V. Un rack cu scopul de a integra stația de lucru și 2 analizoare de rețele radio TSMW puse la dispoziție de către ANCOM.
VI. Servicii de integrare. Se vor integra sistemul de alimentare cu energie electrică, stația de lucru IT, rack-ul și componentele puse la dispoziție de beneficiar (sistem de antene și două analizoare TSMW).

Pe de altă parte, autovehicul din categoria N1 trebuie să dispună de minim următoarele caracteristici:
1. Să fie dotat cu tracțiune integrală 4×4 și care să dispună de capabilități/dispozitive care să permită desfășurarea de activități/accesul în condiții de siguranță în zone dificile (localități izolate, drumuri greu accesibile), în condiții dificile de timp/stare a vremii;
2. Să ofere spațiu necesar în porbagaj pentru integrarea rack-ului cu echipamente, pentru transportul altor echipamente necesare în depistarea surselor de interferență sau în desfășurarea acțiunilor specifice de control, precum și pentru transportul bagajelor personalului implicat în măsurători (minimum trei persoane);
3. Să permită adaptarea sistemului electric pentru alimentarea corespunzătoare a echipamentelor din autovehicul.

Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 5.232.651 lei, iar durata acestuia, de 160 de zile.

În criteriul de atribuire, prețul are o pondere de 75%, perioada de garanție pentru vehicul, de 15%, iar perioada de garanție pentru echipamente, de 10%.

Garanția de participare este de 52.326 lei, iar garanția de bună execuție are un cuantum de 10% din valoarea contractului fără TVA.

”Având în vedere că la data inițierii prezentei proceduri de atribuire nu este aprobat bugetul anual de venituri și cheltuieli al autorității contractante pentru anul 2021, contractul de achiziție publică va putea fi încheiat în măsura aprobării acestuia, în cursul anului 2021”, a precizat ANCOM.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 28 aprilie 2021.

 

CITEȘTE ȘI:

Italia prelungeşte până pe 30 aprilie autoizolarea obligatorie pentru persoanele venite din ţările UE

LG iese de pe piața telefoanelor mobile și se concentrează pe vehiculele electrice

Camera Deputaților caută asigurător pentru cele 168 de vehicule din parcul auto propriu

 

 

Adaugati comentariu