Alte trei localități din jurul Capitalei au intrat în carantină – Berceni, Brăneşti şi Otopeni

Prefectura Ilfov a anunţat că localităţile Berceni, Brăneşti şi Otopeni intră în carantină, joi, la ora 22.00, pentru o perioadă de 14 zile
Poliția Rutieră

”Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară: Hotărârea nr. 31 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Berceni, cu satul aparţinător Berceni, judeţul Ilfov; Hotărârea nr. 32 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Brăneşti, cu satele aparţinătoare Brăneşti, Islaz, Pasărea şi Vadu Anei, judeţul Ilfov; Hotărârea nr. 33 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Otopeni, judeţul Ilfov”, a transmis Prefectura Ilfov.

Şeful DSU, Raed Arafat, a emis ordinele de carantinare, începând de joi, de la ora 22.00, pentru o perioadă de 14 zile.

Potrivit deciziei autorităţilor, au intrat în carantină şi localităţile aparţinătoare. În Berceni, rata de incidenţă este de 7,18 la mie, în Brăneşti 6,38 la mie, iar la Otopeni 7,04 la mie.

 

CITEȘTE ȘI:

Aproape o treime din Franța, inclusiv Parisul, intră în carantină timp de 1 lună

Prețurile accesibile, în topul priorităților consumatorilor. Raport EY Future Consumer Index

Afacerile din activitățile de transporturi, în scădere cu 18,8% în luna ianuarie față de decembrie

 

 

Adaugati comentariu