Alte 4 localități din jud. Ilfov au intrat în carantină – Domneşti, Jilava, Pantelimon şi Voluntari

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a decis că localităţile Domneşti, Jilava, Pantelimon şi Voluntari intră în carantină zonală, pentru o perioadă de 14 zile, începând de sâmbătă, ora 22.00.Poliția Rutieră

Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat patru hotărâri. Prima privind instituirea măsurii de carantinare zonală pentru comuna Domneşti cu satele aparţinătoare Domneşti şi Ţegheş, a doua privind instituirea măsurii de carantinare zonală pentru comuna Jilava, alta pentru oraşul Pantelimon şi una pentru oraşul Voluntari.

În Voluntari, rata de incidenţă este de 7,43 cazuri la mie, în Pantelimon, de 6,82 cazuri la mie, în Jilava, de 6,66 cazuri la mie, iar în Domnești, de 6,98 cazuri la mie.

Pentru modelele de adeverință de la angajator/declarație pe proprie răspundere/declarație pe proprie răspundere pentru deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 22:00 – 05:00, pot fi accesate site-urile https://if.prefectura.mai.gov.ro/ sau https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/.

Reamintim că alte cinci localități din Ilfov, și satele aparținătoare, au intrat săptamână trecută în carantină. Astfel, oraşul Popeşti-Leordeni şi comuna Tunari din judeţul Ilfov au intrat de vineri, pentru o perioadă de 14 zile, până pe 2 aprilie.

Cu o zi mai devreme intraseră în carantină alte trei localități, Berceni, Brăneşti şi Otopeni, până pe 1 aprilie.

 

CITEȘTE ȘI:

Trenul metropolitan din zona Capitalei, soluția pentru rezolvarea problemelor din trafic?

Consitrans va actualiza Studiul de fezabilitate pentru Autostrada Tg Neamţ – Iaşi – Ungheni

Cât de eficiente sunt inspecțiile fiscale din ultimii cinci ani?

 

 

Adaugati comentariu