Alte 132 vehicule „verzi” prin programul Rabla Plus
Rabla Local

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat o nouă listă cu persoanele juridice acceptate în cadrul Programului Rabla Plus, ca urmare a aprobării dosarelor de finanţare în şedinţa Comitetului de Avizare din data de 29 august 2018.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 49 dosare pentru 132 autovehicule (40 electrice hibride şi 92 pur electrice).

Lista persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestui program este publicată pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunea aferentă programului.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto validaţi, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul instituţiei.

În ceea ce priveşte Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla), având în vedere epuizarea fondurilor alocate persoanelor juridice, AFM reaminteşte că a demarat procedura de suplimentare a bugetului alocat programului.

Persoanele juridice care au depus dosare de acceptare şi îndeplinesc criteriile de eligibilitate vor fi aprobate după rectificarea bugetară. AFM publică periodic listele cu persoanele încadrate în această categorie, la secţiunea Cereri care îndeplinesc criteriile de eligibilitate şi vor fi aprobate după rectificarea bugetară.

Persoanele juridice care doresc să se înscrie o pot face până la finalul sesiunii, sub rezerva aprobării suplimentării bugetului.

Sesiunea de depunere a dosarelor pentru ambele programe se desfăşoară până la data de 28 septembrie 2018.

De asemenea, în şedinţa Comitetului de Avizare au fost aprobaţi şi 4 producători (2 pentru Programul Rabla şi 2 pentru Programul Rabla Plus) care vor încheia contracte de finanţare nerambursabilă cu Administraţia Fondului pentru Mediu în perioada 30 august – 4 septembrie 2018.

Adaugati comentariu