Alina Niță este noul director general al RAR de la 1 martie

Noul director general al Registrului Auto Român (RAR) este Alina Niță, care anterior ocupase funcția de director economic, a anunțat instituția.Alina Niță

De profesie economist, Alina Niță lucrează la RAR de 7 ani, iar acum își va concentra acțiunile de management asupra digitalizării, debirocratizării și gestionării instituției din punct de vedere economic, într-un context dificil, generat de acutizarea problemelor din piața auto.

“Sunt adepta comunicării transparente și a identificării soluțiilor aplicabile cu celeritate. Mă voi implica activ, împreună cu colegii mei experimentați din zona tehnică, pentru ca Registrul Auto Român să garanteze prin toate pârghiile creșterea siguranței în trafic. După 7 ani în RAR, știu ce așteptări au oamenii care ne trec pragul și nu voi ezita să dovedesc că respectul pentru clienți, profesionalismul angajaților și calitatea activităților prestate sunt o normalitate. Despre toate proiectele care îmi vor defini mandatul de director general vă voi informa constant. Până atunci, vă doresc o primăvară plină de speranță!”, a afirmat noul director general al RAR.

 

CITEȘTE ȘI:

Giganții de transport maritim și-au închis rutele spre Ucraina. Unele portcontainere sunt deviate spre Constanța

În acestă perioadă volatilă, ASF recomandă prudență în tranzacționarea pe piețele financiare

Adaugati comentariu