Advertisement

Home Finanţare Leasing operaţional ALD Electric, primul produs de leasing operaţional pentru vehicule electrice şi hibride plug-in

ALD Electric, primul produs de leasing operaţional pentru vehicule electrice şi hibride plug-in

ALD Automotive, companie de top pe piaţa de leasing operaţional, lansează ALD Electric, primul produs de leasing operaţional cu servicii incluse pentru autovehicule electrice şi hibride plug-in disponibile în România.

Noul serviciu face parte din programul ALD Bluefleet, prin care ALD Automotive propune soluţii pentru limitarea emisiilor de CO2 şi a consumului de carburant şi oferă consultanţă companiilor pentru ca politicile lor auto să aibă un impact cât mai redus asupra mediului.

aldLa nivel global, Europa este considerată un hub al maşinilor electrice, iar înverzirea flotelor auto este o tendinţă ce se va impune în România şi la care avem semnale că vor adera tot mai multe companii în următorii ani. În acest sens, ALD Electric este un produs gândit pentru companiile early adopters, care implementează sau au în plan politici de înverzire a parcului auto”, spune Frédéric Banco, director general al ALD Automotive România.

ALD Electric oferă serviciile standard precum livrarea şi înmatricularea autovehiculelor, asigurările, asistenţă pentru vehicul şi şofer, mentenanţă, managementul anevelopelor, inclusiv un autovehicul de înlocuire pentru un kilometraj nelimitat.

Clienţii care optează pentru soluţia ALD Electric beneficiază de un bonus de mobilitate, având acces la un autovehicul convenţional pentru 20 de zile pe an, pe care îl pot utiliza în deplasări mai lungi sau în destinaţii unde nu există staţii de încărcare. Acest avantaj de mobilitate sporită vine suplimentar faţă de autovehiculul de înlocuire, care poate fi accesat pe perioada standard definită la încheierea contractului.

În plus, acestor beneficii le poate fi ataşat orice serviciu din gama extinsă oferită de ALD Automotive în România.

De asemenea, produsul ALD Electric poate include şi staţii de încărcare pentru autohevicule electrice şi hibride plug-in. Costul staţiei de încărcare este inclus în rata lunară stabilită la încheierea contractului, iar montajul este realizat la sediul clientului, de către partenerul agreat de ALD Automotive pentru acest tip de servicii.

Prima staţie va fi montată la sediul ALD Automotive, în Bucureşti, unde angajaţii şi clienţii îşi vor putea încărca autovehiculele electrice şi hibride plug-in.

ALD Automotive continuă să mărească numărul de maşini electrice şi plug-in în flota proprie, adăugând recent mai multe autovehicule care vor fi utilizate de angajaţii companiei, în interes de serviciu, şi vor putea fi solicitate în test drive de clienţi.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

ayvens
Leasing operaţional

Ayvens intră în parteneriat cu BYD pentru a livra vehicule electrice în Europa

Ayvens (ALD Automotive – LeasePlan) a semnat un memorandum de înțelegere cu...

arval
Leasing operaţional

Observatorul Arval pentru Mobilitate 2024: 9 din 10 manageri spun că flotele lor vor crește sau vor rămâne stabile în următorii 3 ani

Majoritatea companiilor românești rămân încrezătoare în viitorul flotelor lor, 88% anticipând stabilitate...

Hidroelectrica
Leasing operaţional

Mega-flotă de 212 autovehicule în leasing operațional pentru Hidroelectrica. Cât va costa

Compania Hidroelectrica SA va închiria un număr de minim 212 autovehicule în...