ALD Automotive: Viziune în mobilitate!

Un studiu realizat la finalul anului trecut arată că mobilitatea este cel mai apreciat beneficiu în rândul managerilor companiilor care au un contract de leasing operaţional. Este într-adevăr un element important în lumea modernă, extrem de aglomerată şi agitată, când birourile par că s-au mutat din clădiri chiar în maşini.

Pentru toţi şoferii pentru care mobilitatea şi rapiditatea sunt cuvintele de ordine, ALD Automotive a introdus soluţii care uşurează sarcinile şoferilor şi economisesc timp.

Astfel, ALD Automotive vine în sprijinul clienţilor săi cu o aplicaţie mobilă – ALD mobile, disponibilă pe smartphone sau tabletă. Prin intermediul acesteia, clienţii pot intra în contact cu operatorii ALD Automotive Customer Care şi se pot bucura de asistenţa şi servicii de calitate, cu ajutorul unui singur click. ALD Automotive a conceput aplicaţia pentru sistemul Android şi iOs, astfel încât singurul lucru de care are nevoie clientul este o conexiune la internet şi de activarea funcţiei GPS.

ald-mobile-floteautoOdată cu descărcarea aplicaţiei, clientul ALD Automotive va putea selecta cel mai apropiat punct de service sau staţie de alimentare, în funcţie de poziţionarea sa. Mai mult decât atât, aplicaţia oferă contactele service-urilor de mentenanţă, reparaţii sau schimbul anvelopelor, astfel încât clientul poate intra în contact cu reprezentanţii acestora şi poate găsi mai uşor ruta către acestea.

O altă aplicaţie online care îmbunătăţeşte mobilitatea clienţilor companiei este ALD carselector. Această aplicaţie ajută clientul să caute autovehiculele de care are nevoie în baza unei serii de criterii (marca, model, motorizare, tip şi consum de combustibil, impact asupra mediului, etc.) să le configureze, să le compare şi să le selecteze dintr-o bază de date de peste 4.700 de maşini. Această aplicaţie este un adevărat ajutor pentru managerii de flotă care trebuie să ia decizia de achiziţie rapid, satisfacând în acelaşi timp necesităţile companiei, dar şi restrângerile bugetare.

Prin intermediul aplicaţiilor ALD mobile şi ALD carselector, ALD Automotive face un pas hotărât în era digitală. Mobilitatea nu este doar un cuvânt într-o lungă lista de promisiuni, ci un adevăr. ALD Automotive îşi construieşte serviciile în jurul acestei valori, iar, pe viitor, lista aplicaţiilor mobile oferite clienţilor ALD Automotive se va îmbogăţi cu noi facilităţi.

 

(Articol publicat în revista Flote Auto, aprilie 2015)

 

 

Adaugati comentariu