ALD Automotive se extinde în provincie

ALD Automotive, companie de top pe piaţa de leasing operaţional, intră în provincie cu trei reprezentanţi regionali în Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara, pentru a deservi clienţii corporate şi companiile mici şi mijlocii, cu sedii în 24 de judeţe din ţară.ALD Flex

„Anunţăm extinderea acoperirii regionale în 24 de judeţe noi cu soluţii de mobilitate şi leasing operaţional. Am început încă din iunie cu Moldova şi am continuat cu Transilvania şi Banat, datorită potenţialului de dezvoltare al acestor zone – fiecare regiune fiind un pol important pentru industrii cheie în economie. În Timiş, de exemplu, industria de automotive este printre cele mai importante; în Iaşi se dezvoltă businessuri în IT, alături de afacerile cu tradiţie în textile, iar Cluj este cel mai mare hub tech din provincie. Atât companiile mari, care reprezintă, în continuare, categoria majoritară a clienţilor noştri, cât şi IMM-urile din aceste regiuni, care au început să înţeleagă beneficiile leasingului operaţional, ne oferă oportunităţi de dezvoltare în perioada următoare”, a declarat Cătălin Olteanu, director comercial ALD Automotive.

Evoluţia clienţilor locali (companii româneşti) în portofoliul ALD Automotive a intrat pe o pantă ascendentă în ultimii trei ani. Principalii vectori de creştere au fost dezvoltarea canalului de vânzări directe prin dealeri locali şi lansarea produsului de tip White Label, dedicat IMM-urilor. În prezent, mai mult de 50% din flota ALD Automotive utilizată de companii româneşti a fost livrată către firme din provincie.

Cei trei reprezentanţi regionali ALD Automotive vor fi responsabili cu dezvoltarea activităţilor de cross-selling şi susţinerea parteneriatelor White Label existente sau iniţierea unor noi parteneriate cu dealerii auto locali.

Reprezentanţii regionali vor oferi servicii personalizate de leasing operaţional, consultanţă adaptată şi soluţii de mobilitate companiilor care activează cu precădere în sectoare de producţie şi servicii din judeţele deservite: Iaşi, Suceava, Botoşani, Vaslui, Neamţ, Bacău şi Vrancea (reprezentant regional Moldova), Cluj, Sălaj, Satu Mare, Maramureş, Mureş, Bistriţa Năsăud, Sibiu, Alba, Harghita şi Covasna (reprezentant regional Transilvania) şi Timiş, Arad, Bihor, Caraş-Severin, Mehedinţi, Hunedoara şi Gorj (reprezentant regional Banat).

 

 

Adaugati comentariu