Advertisement

daniela_davidescu
Home Finanţare Leasing operaţional Daniela Davidescu, noul director de operaţiuni al ALD Automotive

Daniela Davidescu, noul director de operaţiuni al ALD Automotive

Începând din 3 ianuarie 2017, Daniela Davidescu, fost director Contact Center în cadrul BRD, filiala românească a grupului Societe Generale, a fost numită în funcţia de director de operaţiuni la ALD Automotive România.

Daniela Davidescu este responsabilă cu administrarea serviciilor de achiziţie şi livrare a autovehiculelor noi, a serviciilor post vânzare (întreţinere, asigurări, asistenţă, anvelope, customer care, etc.) şi a activităţii de vânzare a maşinilor rulate returnate la finalul contractelor de leasing operaţional.

daniela_davidescuMă alătur unei echipe de specialişti, care le oferă clienţilor serviciile cele mai bune şi potrivite cu nevoile lor, astfel încât ei să se poată concentra pe activitatea de bază a afacerii lor. Alături de colegii mei, vom sprijini clienţii din momentul selectării vehiculelor şi mai departe pe toată durata contractului, prin soluţii personalizate şi noi servicii care menţin standardul de calitate al companiei”, a declarat Daniela Davidescu, director de operaţiuni al ALD Automotive.

Daniela Davidescu are o experienţă de 23 de ani în servicii financiare, începându-şi activitatea în domeniu în cadrul Băncii Naţionale a României (BNR), pe poziţia de analist, în departamentul de Operaţiuni cash şi metale preţioase.

În ultimii 16 ani a ocupat mai multe poziţii în cadrul grupului Société Générale, cele mai recente fiind de director comercial al BRD SOGELEASE IFN (2007 – 2013) şi director Contact Center în cadrul BRD Groupe Société Générale (august 2013 – decembrie 2017).

„Daniela are o experienţă vastă pe piaţa serviciilor financiare şi în industria de automotive şi cunoaşte nevoile specifice de produse şi soluţii de finanţare pentru dezvoltare ale companiilor din România. Împreună, vom continua să dezvoltăm cele mai bune soluţii personalizate atât pentru zona corporate, cât şi pentru clienţii IMM-uri”, a declarat Frederic Banco, director general al ALD Automotive România.

ALD Automotive este divizia specializată în leasing operaţional şi administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Société Générale. ALD Automotive este unul dintre cei mai mari furnizori din Europa şi o companie de referinţă pe piaţa sa: operează în 41 de ţări; are 6.000 de angajaţi; administrează peste 1.400.000 de autovehicule (date la 31 decembrie 2016).

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupe Societe Generale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service, asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

ayvens
Leasing operaţional

Ayvens intră în parteneriat cu BYD pentru a livra vehicule electrice în Europa

Ayvens (ALD Automotive – LeasePlan) a semnat un memorandum de înțelegere cu...

arval
Leasing operaţional

Observatorul Arval pentru Mobilitate 2024: 9 din 10 manageri spun că flotele lor vor crește sau vor rămâne stabile în următorii 3 ani

Majoritatea companiilor românești rămân încrezătoare în viitorul flotelor lor, 88% anticipând stabilitate...

Hidroelectrica
Leasing operaţional

Mega-flotă de 212 autovehicule în leasing operațional pentru Hidroelectrica. Cât va costa

Compania Hidroelectrica SA va închiria un număr de minim 212 autovehicule în...