ALD Automotive livrează primul BMW i8 în România

ALD Automotive alături de BMW anunţă prima livrare din România a celui mai nou hibrid din gama BMW, modelul i8. Modelul a fost livrat în sistem de leasing operaţional către un client de top al ALD Automotive.
BMW i8-floteauto

După recenta livrare a primei flote electrice oferite în leasing operaţional, compania livrează un automobil sport plug-in hybrid ultramodern, BMW i8 şi îşi continuă implicarea în promovarea metodelor alternative de transport, precum şi în acţiunile de înverzire a parcurilor auto. Aceasta este prima livrare oficială a unui astfel de model în România.

shane-dowling-floteautoPentru ALD Automotive, livrarea noului hibrid este un pas foarte important în acţiunile de susţinere a comportamentelor ecologice în rândul clienţilor noştri de leasing operaţional. Dorim să aliniem România la tendinţele europene, printr-o înverzire cât mai mare a parcurile auto. Suntem încântaţi să constatăm o deschidere din ce în ce mai mare din partea clienţilor noştri locali şi sperăm că în scurt timp livrările de flote eco să devină o obişnuinţă şi la noi”, declară Shane Dowling, Director General ALD Automotive România.

Odată cu 16 noiembrie, România a devenit a 50-a piaţă oficială pentru BMW i, gama de modele revoluţionare ale mărcii BMW. Aceasta propune două modele, modelul electric dedicat aglomeraţiilor urbane BMW i3 şi sportiva revoluţionară plug-in hybrid BMW i8. Noile modele, dezvoltate de la zero, vin cu o platformă absolut nouă, care îmbină un şasiu din aluminiu şi o structură a caroseriei integral din fibră de carbon, şi deschid astfel calea unei noi generaţii de automobile.

„Suntem încântaţi că putem anunţa o primă livrare oficială a unui model BMW i: un automobil sport plug-in hybrid ultramodern – BMW i8. Apreciem interesul pe care ALD Automotive îl arată în dezvoltarea soluţiilor de electromobilitate. Sperăm că împreună cu astfel de parteneri să construim un viitor electrizant şi în România. Iar BMW i8 este cu adevărat un automobil perfect pentru a ilustra proiectele noastre”, aratăă Wolfgang Schulz, Director General BMW Group România.

BMW i8 este un automobil sport cu adevărat unic – oferă performanţe dinamice remarcabile, cu o acceleraţie 0-100 km/h în numai 4,4 secunde, alături de un consum comparabil cu cel al unei compacte de oraş. În plus, modelul dispune de resurse pentru a rula în mod electric pe distanţe de peste 30 km cu o viteză maximă de 120 km/h, dar şi de posiblitatea de a reîncărca bateria din mers pentru a asigura o deplasare preponderent electrică în mediul urban.

BMW i8-floteautoSistemul hibrid plug-in al BMW i8 cuprinde un motor pe benzină, cu trei cilindri, tehnologie BMW TwinPower Turbo – dezvoltă 170 kW/231 CP şi un motor electric sincron ce oferă 96 kW/131 CP şi 250 Nm, pentru o putere totală 266 kW/ 362 CP.

BMW i8 adaugă la gama BMW i şi mai multe premiere tehnologice – de la prima implementare de serie a farurilor Laser, la o gamă extinsă de materiale ultrauşoare, cum ar fi exoticul “gorilla glass” pentru lunetă. Caroseria cu design spectaculos asigură un coeficient aerodinamic imbatabil în segmentul automobilelor sport, de numai 0.26, cu aproximativ 20% mai bun decât orice model sport comparabil, deşi modelul nu foloseşte niciun element activ de caroserie.

BMW i8-floteautoALD Automotive este lider pe pieţele de leasing operaţional full service şi management de flotă. Cu o prezenţă geografică fără precedent, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă şi o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piaţa internaţională, cu poziţii puternice confirmate de-a lungul timpului: locul 2 în Europa şi locul 2 în întreaga lume.

ALD Automotive în România
Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a Grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

Adaugati comentariu