ALD Flex
Home Piaţa auto Flotă verde ALD Automotive încurajează conducerea maşinilor eco

ALD Automotive încurajează conducerea maşinilor eco

ALD Automotive România, companie de top pe piaţa de leasing operaţional, a organizat o nouă ediţie a evenimentului anual dedicat conştientizării importanţei reducerii amprentei de carbon.

Astfel, clienţii companiei au avut oportunitatea de a testa 17 dintre cele mai noi modele de autovehicle electrice şi hibride, oferite de partenerii: EIT – Forum Auto (Importator Volvo Cars), Ford Romania, Honda Trading Romania, Lek3.co, NISSAN, Porsche Romania, Premium Auto – Importator oficial Jaguar Land Rover, Proleasing Motors, Renault Romania, Toyota Romania.

catalin_olteanu„O tendinţă actuală a pieţei, la care aderă şi clienţii noştri, este deţinerea unei flote auto cu un impact redus asupra mediului înconjurător. Cele mai recente statistici arată că, în primele şase luni ale lui 2019, autoturismele electrice şi hibride au atins o pondere de 3,4% din totalul livrărilor în România. Putem spune, astfel, că şi ţara noastră susţine trendul eco de la nivel european, unde vanzarile acestor tipuri de autovehicule au ajuns in primul trimestru la 7,1% din totalul pietei europene. ALD Automotive Romania încurajează înverzirea parcurilor auto şi, prin intermediul unor astfel de evenimente, îi încurajăm pe clienţii noştri să aleagă modelele de autovehicule electrice şi hibride pentru flotele lor, dar şi să promoveze un stil de condus ecologic şi defensiv”, a afirmat Cătălin Olteanu, director comercial, ALD Automotive Romania.

Aceasta iniţiativă este in linie cu strategia de CSR a grupului ALD Automotive. Grupul şi-a asumat obiectivul de a reduce consumul de combustibil şi a emisiilor de CO2, şi intenţionează să crească numărul autovehiculelor eco din flota globală până în anul 2020.

La nivel centralizat, emisiile de CO2 ale flotei ALD Automotive au scăzut în mod constant încă din 2011. Datele de la finalul anului 2018 arătau o medie de 119g/km, cu 3g/km mai puţin decât în 2011. Pe termen mediu, planul grupului este să reducă amprenta media de carbon până la 110 g/km.

Jucător activ în strategia de susţinere a viitorului mobilităţii sustenabile, ALD Automotive promovează tehnologii inovatoare şi ecologice pentru a veni în sprijinul companiilor care implementează politici de înverzire a parcurilor auto, oferindu-le în acelaşi timp o alternativă viabilă de reducere a costurilor. Soluţiile eco-eficiente pentru flote auto ajută, simultan, la creşterea siguranţei şoferilor şi la limitarea consumului de carburant şi al emisiilor de CO2.

La evenimentul dedicat conştientizării importanţei reducerii amprentei de carbon a fost testate 17 modele de automobile electrice şi hibride: Audi e-tron, BMW i3, Ford Mondeo Hybrid, Honda CR-V Hybrid, Jaguar I-PACE, Lexus ES, Lexus UX, Nissan LEAF, Range Rover Sport Hybrid, Renault Zoe, Renault Kangoo, Toyota Corolla, Toyota RAV 4, Toyota Camry, Volkswagen E-Golf, Volkswagen E-UP si Volvo XC60 T8 Twin Engine Plug-in Hybrid.

Încărcarea autovehiculelor electrice în cadrul evenimentului a fost asigurată de staţiile furnizate de Lek3.co.

 

CITEŞTE ŞI:

Pro Infrastructura: CNAIR a reziliat contractul Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj Deva

Transalpina se închide pentru 2 zile, între Novaci şi Rânca

Începe modernizarea DN 52 Alexandria – Turnu Măgurele

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Carlos Tavares
Flotă verde

Carlos Tavares: ”Mașina electrică poate fi o soluție pentru unele societăți, dar nu pentru toate”

Carlos Tavares, CEO Stellantis, și-a reiterat punctul de vedere conform căruia mașina...

Flotă verde

Helixx deschide programul de abonamente

Helixx, o companie globală de tehnologie axată pe revoluționarea fabricării vehiculelor electrice...

Opel Movano
Flotă verdeVehicule comerciale uşoare

OPEL MOVANO. Electric, inovativ, eficient

Noua generație a lui Movano păstrează atributele deja cunoscute și vine, în...

mobilitatea electrică
Flotă verde

Cât de pregătită este România pentru mobilitatea electrică

Într-un clasament privind pregătirea pentru mobilitatea electrică, România este inclusă în categoria...