AFM: Noi liste cu persoanele juridice pentru Rabla

Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în şedinţa Comitetului de Avizare din data de 11 octombrie 2018, Administraţia Fondului pentru Mediu - AFM a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în programele Rabla şi Rabla Plus.
Rabla Plus

În această etapă, pentru programul Rabla, AFM a acceptat 189 dosare pentru 507 autovehicule şi 2 contestaţii pentru 2 autovehicule.

Pentru programul Rabla Plus, au fost acceptat 24 dosare pentru  96 autovehicule (4 electrice hibride şi 92 pur electrice).

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente programelor.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

Pentru persoanele juridice, sesiunea de depunere a dosarelor atât pentru programul Rabla, cât şi pentru programul Rabla Plus a fost prelungită până la data de 29 noiembrie 2018.

 

Adaugati comentariu