Adrenalina costă! A circulat cu o viteză de 218 km/h şi a plătit 2.900 lei

În minivacanţa de săptămâna trecută, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi a Poliţiei Române au depistat pe autostrăzi 577 de abateri contravenţionale, dintre care 387 au vizat depăşirea limitei legale de viteză.
viteza

Ca măsuri complementare, au fost reţinute permisele de conducere a 77 de conducători auto.

Totodată, au fost constatate patru infracţiuni, pentru care au fost întocmite dosare penale.

„Sâmbătă după-amiază, pe autostrada A2 spre Constanţa, a fost depistat un bărbat de 36 de ani conducând cu viteza de 218 km/h. Abaterea a fost filmată şi înregistrată cu aparatul radar Autovision. Contravenientul a fost sancţionat cu amendă de 2.900 de lei şi cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 zile”, arată Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Potrivit sursei citate, pe autostrada A1 a fost depistat un cetăţean maghiar, de 29 de ani, care conducea cu 135 km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 100 km/h. În urma verificărilor, s-a constatat ca acesta avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România suspendat, poliţiştii întocmindu-i dosar penal.

Tot cu dosar penal s-a ales un alt conducător auto, care a fost depistat de poliţişti, sâmbătă seara, pe autostrada A3, conducând către Bucureşti cu permisul de conducere reţinut.

 

CITEŞTE ŞI:

Criteriile pentru acordarea autorizaţiei de taxi în Bucureşti. Proiect

Cum (nu) se lucrează pe Drumul Expres Craiova – Piteşti

PwC: Infrastructura rutieră nu ţine pasul cu dezvoltarea parcului auto

 

Adaugati comentariu