ad-garage
Home Administrare flote AD GARAGE Sistem Flote Auto. Imaginează-ţi businessul tău cu cinci probleme în minus

AD GARAGE Sistem Flote Auto. Imaginează-ţi businessul tău cu cinci probleme în minus

Viaţa oricărui proprietar de flote auto e plină de provocări. Ştim. Sarcini variate, multe neaşteptate. Transportatori de mărfuri şi persoane, societăţi de leasing operaţional, afaceri rent-a-car… Dacă ai un astfel de business, este momentul să afli cum tehnologia combinată cu expertiza în managementul flotei devine un atu major în faţa concurenţei pentru afacerea ta.

Îţi prezentăm AD GARAGE Sistem Flote Auto (SIF). SIF permite utilizatorului administrarea profesionistă a flotei, eficientizarea programului de utilizare a vehiculelor, optimizarea cheltuielilor şi, cel mai important, consultanţă, soluţii şi suport tehnic în timp real, prin call-center dedicat şi suport tehnic pe mail.

Sistemul localizează rapid service-urile AD Garage aflate în zonă (150 doar în România) sau oriunde în Europa, garantând că atât piesele (AM sau OEM), cât şi serviciile sunt excelente pentru toate mărcile de maşini. Platforma SIF poate integra o interfaţă Sistem Daune (SID), între asigurator şi service, ce optimizează procesele şi scade drastic timpul pierdut în caz de accident.

Aruncă deci o privire la cinci întebări zilnice cărora de obicei trebuie să le faci faţă, şi cel mai important, să le şi găseşti soluţii. Cu răspunsuri vine Cătălin Tudorache, expert SIF.

Starea vehiculelor tale se deteriorează …

Uzura poate fi cauzata de o multitudine de factori. Poate fi rezultatul condusului agresiv sau aîntreţinerii neregulate şi, prin urmare, ineficiente. Un sistem de management al flotelor bun te ajută la identificarea cauzelor, în timp ce ţine evidenţa tuturor etapele importante ale întreţinerii autovehiculului, permiţându-ţi să rectifici situaţia.

Prin SIF noi asigurăm clienţilor noştri monitorizarea activităţii vehiculelor, urmărirea detaliată a cheltuielilor şi preţuri preferenţiale pentru piese şi reparaţii. Instruiţi la Academia Auto AD Auto Total, mecanicii din reţeaua de service-uri AD Garage se specializează permanent în diagnoză computerizată, pentru a aborda corect toate mărcile şi modelelor auto existente pe piaţă“, spune Cătălin Tudorache, expert AD GARAGE.

“Contează foarte mult întreţinerea preventive – SIF te ajută să poţi stabili schimbarea piesele necesare înainte de a se rupe”, adaugă acesta.

Nu reuşeşti să controlezi pauzele pe care le iau şoferii

Time is money. Şoferii trebuie să-şi respecte timpul de odihnă, e un lucru important. Doar că de multe ori pausele durează mai mult decât e necesar. Câteodată, întârzierile cauzate sunt atât de mari încât por conduce la clienţi nemulţumiţi.

Fără date exacte, e dificil să înţelegi cauza reală a unei pauze, dacă e vorba de simpla neglijenţă sau o problemă reală. Moment în care intervine sistemul de management al flotei. Nu ai nici un control, în caz de accident sau de criză Un accident major pe un drum principal, fenomene meteorologice extrem neaşteptat? Oricând poate să apară o criză care să-ţi pună şoferii şi vehiculele în pericol. Monitorizarea prin SIF înseamnă că poţi păstra cu uşurinţă un ochi pe întreaga flotă, poţi anticipa o situaţie potenţial periculoasă şi redirecţiona vehiculele pe o cale mai sigură.

“SIF colectează informaţii în timp real pentru a ocoli şi minimaliza orice incident. Încrederea clienţilor noştri actuali ne onorează şi ne obligă la mai mult, în acelaşi timp. Prin intermediul platformei SIF se administrează acum peste 20.000 autoturisme şi autoutilitare din peste 70 de flote aparţinând unor institituţii de stat sau private, societăţi de leasing operaţional, transportatori de mărfuri şi persoane sau afaceri rent-a-car”, precizează Cătălin Tudorache.

Satisfacţia clienţilor

Nerespectarea termenelor de livrare, servicii incomplete… Ai posibilitatea de a îmbunătăţi acum aceste elemente, economisind timp prin gestionarea automatizată a flotei. Acest lucru îţi permite să te concentezi asupra aşteptărilor clienţilor tăi şi să asiguri servicii de înaltă calitate.

“Prin utilizarea platformei SIF, companiile pe distanţe lungi pot alege cele mai
eficiente rute posibile şi administratorii flotelor pot urmări în SIF activitatea vehiculelor. Este incredibil cât de mult timp şi bani salvează această optimizare”, subliniază Cătălin Tudorache.

Politica HR – ai cea mai bună echipă?

Crezi că ştii stilul de condus şi comportamentul echipei tale la drum. Dar,
fără o soluţie de management al flotei, nu poţi verifica cu certitudine că angajaţii tăi conduc în siguranţă . Printr-un sistem coerent de management al flotei, vei putea evalua acest comportament pe drum, şi stabili termeni avizaţi pentru a impune şoferilor un stil de conducere în condiţii de siguranţă, dar în acelaşi timp economic şi relaxat. Pe baza observaţiilor, vei şti când şi dacă este nevoie de o formare suplimentară a şoferilor. De unii noi. De unii mai buni.

Viaţa oricărui proprietar de flote auto e plină de provocări. Ştim. Sarcini variate, multe neaşteptate. Transportatori de mărfuri şi persoane, societăţi de leasing operaţional, afaceri rent-a-car… Dacă ai un astfel de business, este momentul să afli cum tehnologia combinată cu expertiza în managementul flotei devine un atu major în faţa concurenţei pentru afacerea ta.

Reţea europeană de service-uri auto multimarcă, AD Garage activează în peste 26 de ţări, cu peste 4.600 de unităţi, şi are în spate cel mai mare distribuitor de piese auto din România, AD Auto Total.

 

(Articol publicat în revista Flote Auto, martie 2017)

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Fleet Management Conference
Administrare flote

O nouă ediție Fleet Management Conference!

Cel mai important eveniment unde se dezbat și analizează ultimele tendințe în...

Administrare floteFlotă verde

Eldrive România și JOY Retail Park dau în folosință stații de încărcare pentru mașini electrice

Eldrive România și JOY Retail Park au încheiat un parteneriat pentru instalarea...

Nedwash
Administrare flote

Întreţinere interior şi exterior – Nedwash Spalatorie Auto

Mândria și eleganța cu care Mercedes-Benz a devenit un nume de referință...

FLOTE AUTO
Administrare flote

A apărut revista FLOTE AUTO, iulie – august 2023

A apărut numărul 92 al revistei FLOTE AUTO, iulie – august 2023,...