A fost atribuit contractul pentru tronsonul III din Drumul Expres Craiova – Piteşti

CNAIR a desemnat câştigătorul licitaţiei pentru proiectarea şi execuţiei sectorului III al drumului expres Craiova - Piteşti, a anunțat Ministrul Transporturilor, Lucian Bode.
Craiova

Cobstructorul desemnat câștigător este Asocierea  SA&PE Construct – Spedition UMB – Tehnostrade  (SA&PE Construct – Lider de asociere).

„Colegii de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere au reuşit să finalizeze procedura de atribuire a contractului ‘Proiectare şi execuţie Drum Expres Craiova – Piteşti, tronsonul III’. Vorbim de 31 de km de drum expres, 670 de milioane de lei, 12 luni proiectare şi 24 de luni execuţie”, a declarat Lucian Bode.

Tronsonul 3, în lungime de 31,75 km, are ca punct de început zona nodului rutier la DN 65 (Valea Mare), care intersectează DN 65 la km 57+720 şi ajunge până la limita dintre judeţele Olt şi Arges la km 89+300.

Pentru proiectarea şi execuţia acestui sector, CNAIR a primit, în luna februarie, 11 oferte.

Garanţia lucrărilor este de 10 ani.

Potrivit CNAIR, semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Pe drumul expres Craiova – Piteşti sunt în execuţie 55 de kilometri, pe primele două tronsoane.

Teoretic, soseaua rapida ar trebui finalizata pana in trimestrul IV 2021.

 

CITEȘTE ȘI:

Trafic închis 2 zile pe Transfăgărăşan. Anunţul CNAIR

Târgu Mureş investeşte 31 de mil. lei într-un sistem de transport public inteligent

Șoseaua Fabrica de Glucoza a fost redeschisă circulației pe 4 benzi

Adaugati comentariu