Advertisement

Home Administrare flote Anvelope Firestone lansează Roadhawk 2 ENLITEN

Firestone lansează Roadhawk 2 ENLITEN

Noua anvelopă de vară Firestone Roadhawk 2 ENLITEN oferă cea mai bună aderență pe carosabil umed în clasa sa, o durată de viață cu 20% mai lungă decât cea a cauciucului original Firestone Roadhawk și o reducere a rezistenței la rulare cu mai mult de 10% pentru a optimiza consumul de combustibil/energie.

Există acea vorbă din bătrâni care te-ndeamnă să-ți faci iarna car și vara, sanie. Este pusă-n practică și de cei de la Firestone. Și dacă acum atenția vă este îndreptată către anvelopele pentru sezonul rece, desigur, aveți deja în vedere ce veți face la primăvară, atunci când veți trece la ”ținuta de vară” a mașinii.

Iar Firestone vă aduce în atenție noua anvelopă de vară Firestone Roadhawk 2 ENLITEN. Dezvoltată cu ajutorul platformei inovatoare de tehnologie, ENLITEN, vine cu o mulțime de atuuri. Oferă aderență optimă pe carosabil ud, o durată de viață sporită și o economie îmbunătățită a combustibilului/energiei în comparație cu generația sa anterioară. Ultima adiție a Firestone este, de asemenea, pregătită pentru vehicule electrice (EV).

Performanțe îmbunătățite pentru a face față provocărilor cotidiene

Firestone Roadhawk 2 ENLITEN le permite conducătorilor auto să rămână în controlul călătoriilor lor de zi cu zi. Indiferent de condiții. Fie că este vorba despre trafic intens, frânare bruscă sau viteze mari pe autostradă.

Iar ENLITEN, combinația de tehnologii de ultimă generație, oferă siguranță maximă, performanțe remarcabile ale anvelopei și caracteristici îmbunătățite de sustenabilitate. În cazul anvelopei Firestone Roadhawk 2 ENLITEN, aceasta a luat naștere dintr-o tehnologie inovatoare de combinare și integrarea NanoPro-Tech. Vorbim despre un compus cu conținut ridicat de siliciu. Unul care asigură rezistență robustă la abraziune și o durată de viață mai lungă.

Rezultatul este o anvelopă cu îmbunătățiri de performanță semnificative față de generația anterioară. Mai exact, oferă cea mai bună aderență pe carosabil ud, fiind distinsă cu eticheta de performanță A conform normelor UE. În plus, are o durată de viață cu 20% mai lungă decât cea a anvelopei originale Firestone Roadhawk. La toate acestea, se adaugă reducerea rezistenței la rulare cu 12%, pentru a optimiza consumul2de combustibil/energie al vehiculului.

Datorită utilizării tehnologiei ENLITEN în cea mai recentă versiune de la Firestone – dezvoltată la Centrul de Cercetare și Dezvoltare din Roma al Bridgestone – anvelopa este pregătită pentru vehicule electrice (EV). Acest fapt înseamnă că este capabilă să îndeplinească atât cerințele generale de performanță ale oricărui vehicul, cât și cerințele specifice ale vehiculelor electrice.

Extinderea gamei reprezintă 90% din piața anvelopelor de vară la preț mediu

Cea mai recentă anvelopă de la Firestone va fi disponibilă începând din ianuarie 2024 în Europa și Orientul Mijlociu. Oferta inițială include dimensiuni cuprinse între 17 și 21 de inch. Cu 19 variante suplimentare față de Roadhawk-ul original, Firestone Roadhawk 2 ENLITEN debutează cu o concentrare sporită pe segmentul HRD/HRD+ și acoperă 90% din totalul pieței anvelopelor de vară de calitate medie. Dimensiunile de 16 inch vor fi disponibile începând din ianuarie 2025, ajungând astfel la un total de 112 dimensiuni disponibile.

„Șoferii de zi cu zi cer siguranță pe drumuri și, în contextul actual, un raport mai bun între calitate și preț”, afirmă Steven De Bock, Vicepreședinte Consumer Replacement și OE la bridgestone EMIA. „Roadhawk a reprezentat cel mai bun produs Firestone, iar acum am dus-o la un alt nivel prin introducerea capacităților incredibile ale tehnologiei ENLITEN cu Roadhawk 2 ENLITEN. Și ca o anvelopă pregătită pentru vehicule electrice, disponibilă într-o colecție mai largă de dimensiuni, beneficiile de performanță ale acestei anvelope pot ajunge la mult mai mulți șoferi.”

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Anvelope

Bridgestone lansează anvelopa Potenza Sport A, care încorporează 55% materiale reciclate și regenerabile, certificate ISCC PLUS

Bridgestone, lider global în anvelope premium și soluții de mobilitate sustenabilă, introduce...

Nokian Tyres
Anvelope

Fabrica Nokian Tyres Romania a produs prima anvelopă

Noua fabrică de anvelope pentru autoturisme a Nokian Tyres construită la Oradea,...

Goodyear
AnvelopeSiguranţă rutieră

Cum se pregătește autoturismul pentru drumuri lungi. Recomandări Goodyear

De la sistemul de frânare, la presiunea din roți, la nivelul de...

Anvelope

Cum să profiți la maximum de anvelopele all season?

Anvelope all season sunt proiectate pentru a face față unei game variate...