Advertisement

business lease
Home Finanţare Leasing operaţional Business Lease România deschide la Cluj Napoca primul său centru regional

Business Lease România deschide la Cluj Napoca primul său centru regional

Începând cu luna mai, Business Lease România îşi dezvoltă operaţiunile şi deschide centrul regional din Cluj. După mărirea capitalului social cu 9 milioane de lei, firma olandeză face o investiţie directă de peste 70.000 de euro, odată cu deschiderea centrului clujean.

Business Lease Group, companie olandeză specializată în furnizarea de soluţii complete de mobilitate oferite companiilor din zona Centrală şi de Est a Europei, deschide un nou centru operaţional în Cluj. Aceasta extindere are drept obiectiv consolidarea operaţiunilor regionale existente şi dezvoltarea unora noi, în linie cu promisiunea de brand: mai aproape de clienţi şi de nevoile lor.

Valoarea investiţiei făcută de către Business Lease România pentru deschiderea noului sediu din Cluj Napoca este estimată la peste 70.000 euro, iar echipa este formată din specialişti cu experienţă vastă în consiliere şi servicii de leasing operaţional şi management de flotă. Mai mult, viitorii clienţi vor beneficia de cele mai bune oferte personalizate şi adaptate nevoilor lor.

aarsmanPentru Business Lease Group piaţa din România are potenţial, iar acest lucru a fost confirmat prin decizia de majorare a capitalului social cu alte 9 milioane de lei, la un total de 10,5 milioane lei. Primul plan major susţinut de această infuzie este deschiderea noului sediu din Cluj-Napoca. Astfel, Clujul devine primul sediu regional al Business Lease România, alături de cel central, din Bucureşti. Prin deschiderea acestui sediu urmărim consolidarea poziţiei pe piaţa de profil şi poziţionarea ca partener strategic de mobilitate pentru firmele care intră pe piaţa locală, prin aportul nostru de know-how în mobilitate. Avem încredere că va fi un proiect de succes astfel încât în următorii ani să continuăm deschiderea altor sedii în oraşe importante din România” , a declarat Philip Aarsman, Managing Director al Business Lease România.

Localizat într-o zonă centrală, noul birou Business Lease va oferi companiilor din Cluj şi din regiune servicii complexe de mobilitate axate pe optimizarea Costului Total al Mobilităţii (Total Cost of Mobility) şi Costului Total al Deţinerii (Total Cost of Ownership). Aceste modele de calcul folosite de companie oferă o perspectivă reală asupra variantei potrivite de utilizare a maşinilor, în functie de tipul de companie care le utilizează şi a impactului financiar pe parcursul întregului ciclu de utilizare a unui mijloc de transport.

mihai-oniga-business-leaseCa grad de utilizare, leasingul operaţional este un produs relativ nou pe piaţa din România, iar principala noastră preocupare va fi să demonstrăm oamenilor de afaceri avantajele de a avea alături un partener care poate oferi soluţii complete de mobilitate, în baza unei experienţe de peste 100 de ani a grupului din care Business Lease România face parte”, a declarat Mihai Oniga, Branch Manager.

Deschiderea oficială a noului sediu se va face de-a lungul evenimentului Zilele Olandeze (4 -7 mai 2017) în cadrul căruia Business Lease este partener strategic şi furnizor de mobilitate.
Mai multe informaţii despre programul complet al evenimentului, găsiţi aici http://dutchcentre.ro/2017/04/19/zilele-olandeze-la-cluj-dutch-days-in-cluj/

Sediul sucursalei din Cluj se află în clădirea The Office, Bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr 77, Corp B, Parter.

Despre Business Lease Group

Business Lease Group este un expert în furnizarea de soluţii complete de Mobilitate, precum Leasingul Operaţional şi Fleet managementul, atât pentru companii mari, cât şi pentru companii mici şi mijlocii. În plus, compania oferă importatorilor şi dealerilor de autovehicule soluţii personalizate în domeniile de leasing captiv, finanţarea stocurilor dealerilor şi alte produse şi servicii de finanţare.

Business Lease Group are sediul central în Olanda şi numeroase sucursale regionale în Europa Centrală şi de Est. Grupul este un jucător important în Polonia, Slovacia, Cehia, România şi Ungaria. Compania închiriază toate mărcile şi modelele auto la preţ competitiv (TCO) şi este cunoscută pentru furnizarea de servicii excelente. Portofoliul Business Lease Group cuprinde peste 43.000 de contracte. Atenţia acordată clienţilor şi calitatea serviciilor reprezintă priorităţile companiei Business Lease, care consideră că în domeniul mobilităţii, oamenii sunt cei care fac diferenţa, maşinile fiind acelaşi. Pentru mai multe informaţii: www.businesslease.ro

 

 

Comentați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Ayvens
Leasing operaţional

ALD Automotive | LeasePlan își continuă activitatea sub noul nume Ayvens

ALD Automotive | LeasePlan lansează în România noul său brand global de...

Hidroelectrica
Leasing operaţional

Flotă de 42 de vehicule cu emisii scăzute pentru Hidroelectrica

Hidroelectrica a lansat licitația pentru contractarea în leasing operațional a unui număr...

Compania Națională de Investiții
Leasing operaţional

Compania Națională de Investiții contractează 12 autoturisme în leasing operațional

Compania Națională de Investiții va contracta, prin licitație, un număr de 12...

TCO
Leasing operaţional

TCO: mașini electrice vs mașini termice

Accelerarea adoptării mașinilor electrice pe baterie este determinată de doi factori esențiali:...