5 oferte pentru proiectarea şi execuţia Pasajului Mogoşoaia

Miercuri s-a încheiat perioada de depunere în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) a ofertelor din cadrul procedurii de achiziţie publică a contractului „Proiectare şi execuţie Pasaj Mogoşoaia pe Centura Bucureşti peste DN 1A”.Potrivit anunţului făcut de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), până la termenul limită de depunere au fost depuse următoarele oferte:

1. Asocierea Implenia Baugesellschaft – Hidroconstructia

2. Asocierea Metabet Cf. – Consitrans. – Dalex Grup

3. Porr Construct

4. Asocierea PST Group JSC – PST Construction Works – Alpenside –Total Road;

5. Strabag

Valoarea estimata, fara TVA, a contractului este de 32,9 milioane de lei.

Durata contractului este de 90 de luni şi cuprinde: 6 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie a acestora (ce poate creşte la 96 luni, respectiv 120 luni, în funcţie de perioada de garanţie ofertată). Potrivit CNAIR, durata contractului de lucrări poate varia în funcţie de perioada de garanţie ofertată de operatorul economic desemnat castigător.

Obiectul contractului îl reprezintă realizarea pasajului peste DN1A şi a rampelor aferente, precum şi a bretelelor 7 şi 8. Pasajul va fi amplasat pe Centura Bucureşti, între km 66+540 si km 67+340, lungime totală a acestuia fiind de 112,6 m.

Reprezentanţii CNAIR spun că, în perioada următoare, va avea loc evaluarea ofertelor, respectându-se termenele şi etapele procedurale conform legislaţiei în vigoare.

 

 

Adaugati comentariu